top of page
Stamboll , Selanik  dhe   Sofie 
 
5  dite 149  euro
 
Detajet e turit

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 05.00 am dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).

OPSIONALE: Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Nisja me Autobus për në Akuarium.

 

Akuariumi i Stambollit është hapur në Prill 2011 dhe është një ndër më të mëdhenjtë në botë për nga vëllimi, shumëllojshmëria e specieve të ujit dhe aktiviteteve.

Hyrja 25 Euro – Qëndrimi 2 orë. 

 

Në mbrëmje, Nisja për në Kroçiere për Shëtitje në Bosfor gjatë Natës, Darkë me Pije pa limit dhe Shfaqje Tradicionale dhe Moderne Turke. Hyrja 40 Euro – Qëndrimi 3 orë. Kthimi në Hotel. Fjejte në hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. 

 

Nisja për në Sofje. Mbrritje në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Kujdes: Taksa e qytetit te Stambollit nuk është e përfshirë. Klientet e paguajnë në recepsion. Vlera është 1.5 euro për person për natë. 

 

Me Shume Detaje: 

 

Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,
-Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,
-Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

===========

Stamboll, Selanik Sofje

Shtesa

Zgjidhni extra për t`iu shtuar paketës tuaj totali per dy persona !

Vizitë në Aquarium €25 (Transferta e perfshire ne cmim) ( 50 € Total )

Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €40 PP (Transferta e perfshire ne cmim) ( 80 € Total )

Lundrim me anije në Bosfor €10 PP (Transferta e perfshire ne cmim) ( 20 € Total )

Vizite ne muzeun Panorama 1453 €20(Transferta e perfshire ne cmim) ( 40 € Total )

==============

DATAT  E  NISJEVE , cmimi per dy persona

Nisja: 25-11-2023

Çmimi Total    298 €

Nisja: 22-12-2023

Çmimi Total    298 €

======================

Viti i Ri  2024 ne  Stamboll , Selanik  dhe   Sofie 
5  dite 189  euro

Viti i Ri  2024 ne  Stamboll , Selanik  dhe   Sofie 
 
5  dite 189  euro
 
Detajet e turit

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë.

Nisja me Autobus për në Akuarium.

Akuariumi i Stambollit është hapur në Prill 2011 dhe është një ndër më të mëdhenjtë në botë për nga vëllimi, shumëllojshmëria e specieve të ujit dhe aktiviteteve.

Hyrja 17 Euro – Qëndrimi 2 orë.

Pas vizitës, kthimi dhe Sistemimi në Hotel, Sistemimi në Hotel.


Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri. Muzikë, gjallëri, kostume, e fishekzjarre të ndryshme do të qëndrojne me ju gjatë gjithë kësaj nate.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Pasdite, Nisja për në Sofje. Mbrritje në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,
-Akomodimi në hotel me 3*,
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit
-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

OPSIONALE

- Darka e Vitit të Ri në Hotel Eresin TopKapi 5*
* Koktej Mirseardhje në orën 09.30
* Darkë e shtruar Speciale
* Pije pa limit
* Shampanjë në orën 24.00
* Muzikë live dhe DJ
* Kërcimtare Haremi

- Darka e Vitit të Ri në Kroçiere në Bosfor
* Darkë e shtruar Speciale
* Pije pa limit
* Shampanjë në orën 24.00
* Shfaqje, Muzikë live dhe DJ
* Kërcimtare Haremi
* Fishekzjarret në Bosfor

==============

Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje

Shtesa

Zgjidhni extra për t`iu shtuar paketës tuaj!

Darkë Gala në Hotel Eresin 5* ( 260 € Total 2 persona )

Darkë Gala në Kroçiere në Bosfor ( 220 € Total 2 persona )

DATAT E NISJEVE

Nisja: 29-12-2023

 

Viti i Ri 2024

Çmimi Total  -- 378 €  per  dy persona  paketa baze

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page