top of page

Tirane - Prizren -  Suhareke - Kamoran - F.Kosove - Prishtinë 

Tirane - Prizren -  Gjakove - Decan - Peje 

 Kompania e transportit    METROPOL   TIRANA

Nisja  nga Tirana  dhe Prishtina   cdo  ditë të javës.

Autobusi   vajtje ardhje kalon  nga  Aeroporti i Rinasit   dhe gjithashtu  qendron  ne  afersi   te Aeroportit te Prishtines  dhe ne vajtje dhe ne kthim ,

Nisja:

nga  Tirana ne ora 06:00 e mengjesit   tek 𝐤𝐫𝐲𝐪𝐞̈𝐳𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐫𝐫𝐮𝐠𝐞̈𝐬 "𝐕𝐚𝐧𝐠𝐣𝐞𝐥 𝐍𝐨𝐭𝐢" 𝐝𝐡𝐞 "𝐃𝐫𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐇𝐨𝐱𝐡𝐚" 𝐭𝐞𝐤 𝐒𝐡𝐞𝐬𝐡𝐢 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐨𝐧𝐣𝐚 (𝐏𝐫𝐚𝐧𝐞̈ "𝐎𝐧𝐞"-𝐢𝐬𝐡 𝐀𝐌𝐂)

Kthimi :

Nisja nga Prishtina  ora 15:00

Peja ne ora 14:00

Gjakova  ne ora  15:00

Prizreni 16:30

Nisja  nga Shqiperia:
Nisja nga Tirana në ora     06:00
Nisja nga Kamza ne ora    06:10
Nisja nga Rinasi në ora     06:20
Nisja nga Miloti në ora      06:50
- PRISHTINE AEROPORT       10:00


ÇDO DITË NISJE DHE KTHIM


✔ KTHIMI  nga Kosova:
Nisja nga Prishtina në ora      15:00
Nisja nga Fushkosova në ora 15:05
Nisja nga Sllatina në ora         15:15
Nisja nga Komorani në ora     15:30
Nisja nga Bajë Malishev          15:40
Nisja nga Suhareka në ora      15:45
Nisja nga Prizreni në ora         16:30

Nisja  nga Tirana  dhe Prishtina   cdo  ditë të javës

Tiranë – Prizren                      15€

Tiranë – Prizren – Tiranë        20€

Tiranë – Suhareke                 15€

Tiranë – Suharek – Tiranë     20€

Tiranë – Kamoran                  15€

Tiranë – Kamoran – Tiranë   20€

Tiranë – F.Kosove                  15€

Tiranë – F.Kosove – Tiranë    20€

 

Tiranë – Prishtinë                  15€

Tiranë – Prishtinë -  Tiranë    20€

Tiranë – Gjakovë                    15€

Tiranë – Gjakovë – Tiranë      20€

Tiranë – Decan                        15€

Tiranë – Decan – Tiranë         20€

 

Tiranë – Pejë                            15€

Tiranë – Pejë – Tiranë             20€

 

Tirane - Shkup                           25€

Nisja ne Tirane  tek 𝐤𝐫𝐲𝐪𝐞̈𝐳𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐫𝐫𝐮𝐠𝐞̈𝐬 "𝐕𝐚𝐧𝐠𝐣𝐞𝐥 𝐍𝐨𝐭𝐢" 𝐝𝐡𝐞 "𝐃𝐫𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐇𝐨𝐱𝐡𝐚" 𝐭𝐞𝐤 𝐒𝐡𝐞𝐬𝐡𝐢 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐨𝐧𝐣𝐚 (𝐏𝐫𝐚𝐧𝐞̈ "𝐎𝐧𝐞"-𝐢𝐬𝐡 𝐀𝐌𝐂)

 

Nisjet  nga  Prishtina  behen  nga  Terminali    i  Autobusave

======================

 Shenim: *Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit

              

* Biletat nuk jane te kthyshme  ne rast te mos kryerjes se udhetimit, ato mund te perdoren  per udhetimin e radhes deri ne 3 muaj  nga data e leshimit. 

 

 Regullore

1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.

2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 30 min perpara nisjes se autobusit

3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes, humbet bileten.

4. Zoteruesit e biletave vajtje- ardhje me kthim te pa caktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 2-3 dite para udhetimit.

5. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite para skadences se biletes.

6. Agjensia nuk eshte e detyruar te coje pasagjeret ne vendet ose ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.

7. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

8. Pasagjeret duhet te kene me vete pashaporte ose dokumente te tjera kalimi ne dogane.

Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.

9. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta e plote.

AUTobus  setra.jpg1.jpg3.jpg

Kliko  titullin ose  foton per te pare informacionin e nevojshem

bottom of page