top of page
Autobus per linja Nderkombetare
Autobus, shqiperi Itali

Tirane - Qytetet e Italise  rruge Tokesore

Nisja nga  Tirana   

3 here ne jave   ne ora 07:00

Nisja nga  Milano   

3 here ne jave

Autobus linja Shqiperi Gjermani

Gjermani-Tirane

2 here ne jave:

Cdo  te  Marte e  te Premte.

autobus linja shqiperi Greqi
Autobus linja Shqiperi Gjermani

Tirane - Qytetet e Greqise.

Nisja nga Tirana 2 dhe 3 x ne

jave  ne ora 03:30

Tirane-Gjermani
2 here ne jave:

Çdo  te  Merkure e te  Shtune .

Autobus Linja tokesore  Shqiperi Itali

Tirane - Itali - Tirane 

Nisje 3 x ne Jave 

Drejtimi i levizjes :

-Nga  Mali i Zi 

dhe Kroacia

autobus  linja shqiperi kosove

Tirane -Kosove -Tirane

Prishtine ,Prizren

Peje , Gjakove 

Cdo dite 06:00 & 15:00 nga Tirana
Cdo dite 15:00 & 21:00 nga Prishtina

bottom of page