Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Erlitravel

 • Amsterdam
  Amsterdam
 • dubai arabia saudite
 • dubrovnik kroacia
  Dubrovnik
 • stamboll turqi ist
  Stamboll
 • duba dxb arabia
  Dubai
 • paris pr france
  Paris
 • barcelone spanje bcn
  Barcelone
 • cappadocia turqi
  Cappadocia
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Udhetim ne  në Amsterdam, 4 Dite € 369
Amsterdam: - Nisja më 13 Mars 369  euro  dhe 27 Mars 469  euro  - Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje 3 netë në Amsterdam. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Udhetim në Vjenë, 3 Ditë  € 279
Vjene: - Nisja më 24 , 31 Mars  279  euro , 31 Dhjetor  349  euro  - Vizitohet: Vjenë. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Tiranë - Vjenë - Tiranë. Shëtitje dhe Transferta me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Udhetim  në Budapest, 3 Dite € 259
Budapest: Nisje më 19 dhe 26 Mars - Vizitohet: Budapest. Fjetje 2 netë në Budapest. Mëngjeset në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas programit. Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.


Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599
Dubai: Nisja më 12, 19 Mars - Çmimi përfshin: Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel me mëngjese, Transfertat dhe Shëtitjet.
Pranverë në Indi dhe Katar, 8 Dite €1299
Delhi: Nisja më 30 Mars - Vizitohen: Delhi, Jaipur dhe Agra në Indi dhe Doha në Katar. Fjetje 3 netë në Delhi, 1 natë në Agra, 1 natë në Jaipur, Indi dhe 1 natë në Doha, Katar. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe të Huaj gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup - Delhi nëpërmjet Dohas. Transferta me Autobus për në Shkup.
Pranverë në Bali dhe Katar, 8 Dite €1299
Bali: Nisja më 6 Prill - Vizitohen: Bali në Indonezi dhe Doha në Katar. Fjetje 4 netë në Bali dhe 1 natë në Doha, Katar. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe të Huaj gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup - Bali nëpërmjet Dohas. Transferta me Autobus për në Shkup.
Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599
Dubai: Nisja më 2, 30 Prill - Çmimi përfshin: Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel me mëngjese, Transfertat dhe Shëtitjet.
Stamboll direkt me avion  , 3 dite nga  199 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  cdo  te enjte e  premte deri ne  20 Mars 2020. Akomodimi ne hotele me  4  *  me mengjesin te perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Pranvere ne  Prishtinë, 1 Ditë €24 dhe 2 Ditë €39
Prishtinë: - 1 Ditë dhe 2 Ditë/1 Natë, Nisje më 7, 8, 14, 15 Mars. - Darka Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5*. Vizitohet: Prishtinë. Fjetje 1 Natë në Hotel Holiday Resort 5* në Prishtinë. Mëngjesi në Hotel. Vajtje - Ardhje me Autobus, Transfertat dhe Shëtitjet.
Pranverë All Inclusive në Ulqin, 2 Ditë €35
Ulqin: Nisje më 7, 8, 14, 15, 20, 21, 27, 28 Mars, 3, 4 Prill - Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr. Fjetje 2 Netë në Hotel Holiday Village 4*S në Ulqin, - All Inclusive (Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit) - Festim me DJ dhe Pije të përfshira. - Pishinë e Brendshme me Ngrohje. Shtesa për Vajtje-Ardhje me Autobus dhe shëtitjet €14.

Stamboll- Selanik me Autobus, 2 nete €79

Stamboll-Selanik:   Dy net  79  euro  dhe    3 nete  99 Euro  cdo te  enjte  deri me date 26 Mars 2020 - Vizitohet  Stambolli  dhe Selaniku. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €189
Vjene: - Nisja më   25 Mars  dhe 09 Prill . - Vizitë: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Beograd. Vajtje-Ardhje dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobuz, Fjetjen në Hotel me mëngjese, Shqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Stamboll: Nisje   19 Mars  dhe 01 Prill  - Vizitohen: Stamboll , Selaniku , Sofie. Fjetje 2 netë në Stamboll , nje nate ne Selanik  dhe nje nate ne Sofje . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi , 6 Dite €459
Athine: - Nisje më 15, 29 Mars - Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi , 5 Dite €399
Athine: - Nisje më 26 Mars. Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 3 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë  nga €499
Mesdhe: Nisja më 13 Prill, 24 Shtator - Vizitohet: Milano, Venecie, Gjenova, Marsejë, Barcelonë. Fjetje 2 netë në Hotel dhe 3 netë në Kroçiere. Mëngjeset në Hotele dhe Kroçiere, Drekat dhe Darkat në Kroçiere. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. Nisja më 5 Nëntor - Vizitohet: Milano, Venecie, Gjenova, Marsejë, Palma de Mallorca, Barcelonë. Fjetje 2 net...

Shkup-Sofje- Bukuresht, 5 Ditë €185
Bukuresht: Nisje  17 Prill. - Vizitohet: Shkup  Bukuresht dhe Sofje. Fjetje ne hotel 3 ose 4*dy  nete ne Bukuresht , nje nate  ne  Sofje  dhe nje  nat e ne Shkup , Mëngjese për 4 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Rome – Firenze – Venecia – Opatija -  6  dite 259€
Rome: - Nisje më  17 Prill- Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me traget  dhe autobus, Transfertat me autobus, Akomodim ne traget per nje nate  ne  Gabine , akomodimi në Hotel për 4 netë qëndrimi me mengjesin perfshire , Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Weekend All Inclusive në Korfuz 3 dite € 79
Korfuz: - Nisja 06 , 07 , 13 14 Mars . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget, Fjetjen 2 netë në Hotel Telemachos 2*S ne All Inclusive. Guida e qytetit te Korfuzit  me  shoqerues  shqiptar .
Udhëtim në Manastir - Bitola, 2 Dite €49
Manastir - Bitola: Nisje më  7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars. Qëndrimi 1 natë. Mëngjes, Drekë dhe Darkë me Muzikë. - Hotel Molika 3*S, - €49. Transporti Vajtje Ardhje i përfshirë.

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më     28 Mars  dhe 17 Prill  .Vizitohen: Paris, Bregdeti Dalmat, Zagrebi, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Pragë-Vjene-Budapest -Beograd , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më       28 Mars  dhe 17 Prill - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar , 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
Udhetim ne  në Barcelonë me autobus , 7 Ditë €329
Barcelone: Nisja më  28 Mars  dhe 17 Prill   - Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Barcelonë, 4  Ditë nga  €369
Barcelone: Nisja më  12 Mars per 4 dite - Vizitohen: Barcelonë,  Fjetje 3 dhe 4 netë në Barcelonë ne hotel me 3* mengjesi i perfshire .Fluturimi Direkt ,  Podgorice -Barcelon -Podgorice .Udhëtimi me autobus Tiranë -Podgorice  - Tiranë.Shetitjet dhe transfertat si ne program.Shoqerues  grupi  nga  Agjensia  gjate  gjithe udhetimit.
amsterdam hollande ams
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Nisja më    14 mars 2020 - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.
Pranvere në Shtutgart, Strasburg, Zyrih , 7 dite 299 €
Strasburg: - Nisja më  14 Mars 2020  - Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck. Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Strasburg 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - natKozina 1 natë. Udhëtimi me Autobus, Mëngjeset në Hotel, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranvere në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: Nisja më  12 dhe 19  Mars 2020: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.

Pranvere  ne   Zyrih  dhe  Bazel  , 4  dite 359  €
Zyrih: - Nisja më 20 Mars 2020 - Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë. Fjetje në Zyrih 2 netë dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi me avion Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Pranvere  në Budapest dhe Vjenë, 4 dite € 309
Budapest: Nisje më 7 Mars - Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje  1 natë në Budapest dhe 2 netë në Vjenë, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. Fluturimi direkt: Tirane - Budapest dhe Vjenë - Tiranë .
Udhetim  në Paris, 4 Ditë nga €399
Paris: - Nisja më 12 dhe 19 Mars  - Vizitohet: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris dhe Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt me avion Tiranë - Paris - Tirane . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €339
Prage: Nisja më 10 Mars - Vizitohen: Vjenë, Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje; 1 natë në Vjenë. 1 netë në Pragë, 1 natë në Bratisllavë, 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë - Budapest dhe Vjen - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranvere  në Bregdetin Dalmat , 4 Ditë €119
Kroaci: - Nisja më  13 Mars - Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Neum dhe 1 Natë në Zadar. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.
Dubrovnik - Zagrep- Sarajeve, 4 Ditë €129
Kroaci-Bosnje: Nisja më 20  Mars  dhe 10 Prill . - Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Zagreb, Sarajevë, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 1 natë në Neum, 1 natë në Zagreb dhe 1 natë në Sarajevë. Mëngjese per te  gjitah ditet dhe Darkat vetem ne Neum dhe Sarajeve. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.
Sarajevë - Beograd - Prishtine, 4 Ditë €109
Sarajeve-Beograd: Nisje më 20  Mars  dhe 10 Prill . - Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje ,Beogradi , Prishtina . Fjetje: 1 natë në Sarajevë dhe dy nete  ne Beograd me mengjesin  perfshire per te gjitha  ditet  dhe darka vetem ne Sarajeve. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Pranvere në Sarajevë, 3 Ditë €89
Sarajeve: Nisje më 21 Mars  dhe 11 Prill . - Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 2 netë në Sarajevë. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.


Pranvere në Beograd, 3 Ditë €89
Beograd: Nisje më , 20 Mars dhe 10 Prill - Vizitohet: Beograd dhe  Shkupi  Fjetje, Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Pranvere  në Sofje, 3 Ditë €79
Sofje: - Nisje më 14  dhe 27 Mars. - Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese  për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Pranvere  në Bukuresht, 4 Ditë €149
Bukuresht: Nisje 20 Mars  dhe 10 Prill. - Vizitohet: Bukuresht dhe Sofje. Fjetje, Mëngjese për 3 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Pranvere  në Sofje dhe  Selanik, 4 Ditë €99
Sofje: Nisje më 20 Mars  dhe 10 Prill. - Vizitohet:  Sofje  dhe Selanik. Fjetje, Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel ne  Sofje  dhje 1 nate  qendrimi ne Selanik . Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €349
Cappadocia: Nisja më  26 Mars - Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë në Cappadocia. Fluturimi me avion Tiranë - Kayseri - Tiranë, nëpërmjet Stambollit. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit..
Pranverë në Cote d'Azur, 4 Ditë €359
Nise: Nisja më 19 Mars. Vizitohet: Gjenevë, Lion, Avignon, Marsejë, Nisë, Monte Carlo, Gjenova dhe Milano. Fjetje 1 natë në Lion, 1 natë në Nisë dhe 1 natë në Milano. Mëngjeset në Hotele. Fluturimi direkt Tiranë - Gjenevë dhe Milano - Tiranë.Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit
Pranverë në Mynih dhe Bazel, 5 Dite  €399
Mynih: Nisja më 25 Mars dhe 29 Prill - Vizitohet: Bazel, Zyrih, Hohenschwangau, Mynih. Fjetje 1 natë në Bazel dhe 3 netë në Mynih. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Mynih - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranverë në Romë - Firence, 4 Dite €299
Rome: - Nisje më 4 Prill. - Vizitohet: Romë, Firence, Pisa. Fjetje 2 netë në Romë dhe 1 natë në Firence. Mëngjeset në Hotele. Fluturimi direkt Tiranë - Pisa - Tiranë. Shëtitjet dhe Transfertat me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Pranverë në Napoli dhe Sorrento, 5  Dite  €259
Napoli: Nisja me 17, 24, 30 Prill. - Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento. Lundrimi me Traget Durës - Bari dhe Sorrento - Kapri , shoqerues nga  Agjencia .
Pranverë në Spanjë dhe Portugali me autobus , 13 Dite  €599
Madrid: Nisja më 21 Prill. Vizitohen: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Porto, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada, Valencia, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 1 natë në Barcelonë, 1 natë Madrid, 1 natë Porto, 1 natë Lisbonë, 1 natë Malaga, 1 natë Valencia, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Perpinjan, 1 natë në Ventimilia dhe 1 natë në Kozina të Slovenisë. Udhëtimi me autobus
Pranvere  në Berlin, 5 Ditë €379
Berlin: - Nisja më 27 Prill 2020 - Vizitohet: Berlin, Dresden, Leipzig, Potsdam. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. Fjetje 1 natë në Dresden dhe 3 netë në në Berlin. Transferta Tiranë - Prishtin.,shoqerues  grupi nga agjencia gjate  gjithe  kohes.
Pranverë në Spanjë dhe Portugali , 8  dite  € 649
Madrid: Nisja më 30 Prill - Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje 2 Netë Barcelonë, 1 natë Madrid, 2 netë Lisbonë, 1 natë Malaga dhe 1 natë Valencia. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Podgoricës, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Podgoricë - Barcelonë - Podgoricë, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe shetitjet si ne program.
Pranverë në Detin Balltik, 14 Dite  €669
Stockholm: Nisja më 01 Maj. Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih, 1 natë në Hannover, 1 natë në Kopenhagen, 1 natë në Goteborg, 1 natë në Oslo, 2 netë në Stockholm, 1 natë në Helsinki, 1 natë në Tallinn, 1 natë në Riga, 1 nat...
Kryeqytetet e Skandinavise  ,  5  Dite  €599
Stockholm: - Nisja më 13 Maj, - Vizita në: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm, Helsingor, Helsinborg, Gotenborg. Fjetje 1 natë në Malmo, 1 natë në Oslo dhe 2 netë në Stokholm. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup dhe Kthimi nga Ohri në Tiranë, Vajtje me Avion Direkt Shkup - Stockholm dhe Kthimi me avion Malmö - Ohër. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike - 13  dite €599
Moske: Nisja më 12 Maj, 18 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Shibenik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 1 natë në Zagreb, 1 natë në Krakov, 1 natë në Augustuv, 1 natë në Riga, 2 Netë në Shën Petersburg, ...
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë  nga  €749
Moske: Nisja më 17, 20 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi. Fjetje 2 Netë në Moskë, 2 Netë në Shën Petersburg dhe 1 Natë në Tren. Fluturimi me avion Tivat - Moskë dhe Shën Petersburg - Tivat, Transfertë me autobus Tiranë - Tivat dhe Tivat - Tiranë.
.