top of page
Udhëtim në Berlin
4 dite  nga  399 €
 
Detajet e turit

Dita e Parë:

Fluturimi direkt Tiranë - Berlin. Nisja nga Tirana në orën 07.10. Mbrritja në Berlin në orën 08.30. Nisja për në Drezden. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Drezden. Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit. Vazhdimi i udhëtimit për në Leipzig. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Mbrritje në Leipzig. Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Mbrritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Mbrritje në Berlin. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit,  Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj.  Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Tiranë, Nisja nga berlini në orën 10.10. Mbrritja në Tiranë 12.25. 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Berlin - Tiranë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 net.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Udhëtim në Berlin

DATAT E NISJEVE

Nisja: 28-11-2024

Çmimi Total .  798 €  per  dy persona

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page