top of page
Autobus per linjen Shqiperi Gjermani

Tiranë  - Gjermani - Tiranë   2  Drejtime

=====================

Nisja nga Tirana drejt Gjermanise  në  ora  08:00  drejtimi nga Mali i  zi  dhe  Kroacia 

Nisjet behen cdo te Merkure dhe te Shtune. Autobusi  shkon deri ne Hamburg 

Ne ora 05:00 me drejtim Kosove  dhe Serbi 

 

Linja Nr 1  , Gjermani Tirane  me drejtim nga Kroacia:

Çdo  te  Martë e te  Premte ora 22:00  (nga  HAMBURGU)  ditet e tjera  niset nga  Dortmundi

per  Tiranë me kalim  Gjermani - Austri - Slloveni-  Kroacia  - Mali i  Zi - Shqipëri .

 

Linja  Nr.2 me drejtim nga Kosova :

Çdo te  Marte   e te  Premte   ne ora 22:00  ( nga HAMBURGU)  ditet e tjera  niset  nga  Dortmundi  per  Tiranë me kalim   Gjermani -Austri  - Serbi - Kosovë - Shqipëri  

Nisjet :

Nga Gjermania  per  Shqiperi 2  here ne jave;

Çdo të  Martë e të  Premte  ora 22:00  nga  Hamburgu  dhe    cdo  te merkure e te shtune   nga  Dortmundi ora 03:00 .

 

Nga  SHqiperia  per  Gjermani

Çdo  te    Mërkurë  e  të  Shtunë   nga  Shqipëria ora 08:00 nga  Kroacia .

=========

Linja  Nr  1. nga Kroacia

Gjermani  -  Austri - Slloveni - Kroaci - Mali i Zi - Shqipëri - Kosove

++++++++

Linja Nr 2. nga Serbia

Shqiperi-Kosove-Serbi-Hungari-Austri-Gjermani

 

Linja nr.1

=========

HAMBURG

HANOVER

BREMEN   

DORTMUND

ESSEN

DUSSELDORF

KOLN

MONTABAUER

FRANKFURT/M 

MANNHEIM 

HEILBRONN

STUTTGART 

ULM  

AUGSBURG

MUNCHEN 

ROSENHEIM

BERNAU

SALZBURG 

=====================

=====================


➡️2 here ne jave nga 90€

🇦🇱️TIRANE - GJERMANI-TIRANE 🇩🇪.

👉Linje nderkombetare Autobusi

=============

.....Destinacioni.....Vajtje.. V- Ardhje...Stac

=============================

🚃SALZBURG-----------90€-----150€---Doga

🚃BERNAU---------------90€-----150€---Doga

🚃ROSENHEIM------ --90€- ---150€--Te Mer

🚃MUNCHEN ----------90€-- --150€--ZOB

🚃AUGSBURG---------90€-----150€---ZOB

🚃ULM--------------------90€-----150€---XXX

🚃STUTTGART--- ---100€-----160€----HBF,

🚃HEILBRONN--- ---100€-----160€---ZOB.

🚃MANNHEIM---- ---100€-----170€---ZOB

🚃FRANKFURT/-----100€-----170€-- -HBF.

🚃MONTABAUER-- -100€-----170€---ICE

🚃KOLN-----------------110€-----180€---ZOB

🚃DUSSELDOR------110€-----180€----HBF

🚃ESEN--------- --------120€-----190€-- -HBF

🚃DORTMUND-------120€-----190€----ZOB

🚃HANOVER----------130€-----210€----ZOB

🚃BREMEN------------130€-----210€----ZOB

🚃HAMBURG --------130€-----210€--- ZOB

==============

🗓Nisjet nga Tirane per Gjermani cdo ,te Merkure , e te Shtune Linja nr.1 ne ora 08:00 drejtimi nga Kroacia dhe Linja 2 ne ora 05:00 drejtimi nga Hungaria.

🗓Nisjet nga Gjermania behen:

📌Nga Hamburgu diten e Marte dhe te Premte ne ora 22.00 linja nr.1

.

Shenim:

Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit dhe nuk kane ndenjese.

Femijet  2 - 9.99 vjeç  kane sediljen  e tyre  dhe  perfitojne 10 euro  zbritje nga  cmimi  i biletes . 

 

KUSHTET E LEVIZJES SE LIRE ME PASAPORTE BIOMETRIKE NE BE  ( ne kushte normale ) JANE :

 

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:
- pasaportën biometrike;

- bileta e Udhetimit  vajtje  ardhje

- siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;

- ftesën nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;

- mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 80 euro në ditë)

KUJDES

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e kompanise    transportit    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Kompania Transportit  nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,     kontrollit ne dogane ose   te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet  nga    kompania                                   

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite    para skadences se biletes 

4. Kompania nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen     e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

5.Nese pasagjeri nuk  paraqitet  diten e nisjes  e humbet  bileten  dhe te drejten per te udhetuar.

6.Pasagjeret qe e kane bilete Vajtjeardhje  te  percaktuar    duhet ta  konfirmojne ate min 5  dite para dates se nisjes .

7.Pasagjeret  kane te drejte te marin  falas nje valixhe  valixhen e dyte e kan me pagese extra.

8.Nese anullohet  udhetimi per faj te  kompanise  pasagjerit i kthehet  pagesa e plote .

9.Pasagjeri  duhet te  jete ne vendin e nisjes  30 min para  orarit te  percaktuar  per nisje. 

10. Nese  pasagjeri  humbet  bileten  nuk eshte pergjegjesia e kompanise 

11.Kompania  nuk eshte e detyruar te  coje pasagjerin jashte  stacioneve te planifikuara  ne bilete .

Linja nr. 2

==========

HAMBURG

HANOVER

BREMEN

DORTMUND 

ESSEN 

DUSSELDORF 

KOLN 

MONTABAUR  

FRANKFURT/M 

MANNHEIM

HEILBORNN

STUTTGART 

ULM  

AUGSBURG

MUNCHEN 

ROSENHEIM

BERNAU

SALZBURG

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page