Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Nentor   2018 - Udhetimet ne grup me guide

.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi
Janine  dhe Meteora , 3 dite  fillon nga  79  €
Greqi - Vizitohen: Janina , Meteora  dhe Kastoria ,Data e Udhetimit 27  dhe 28 Nentor  ,Hotel 3* per 79 Euro / person ne BB . Çmimi përfshin: Vajtje -Ardhje me Autobus , Fjetjen 1 natë ne janine  dhe nje  nate nhe Kalabaka me mengjesin perfshire  Shetitjet dhe transfertat me autobus ,shoqerues nga Agjensia
 Stamboll, 2 Netë €79 dhe 3 nete €99
Stamboll: - Nisja më    25 28  Nentor - Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 ose 3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Selanik-Katerini -Meteora-Janine  ,2 dite  59€
Greqi : - Nisja më 17, 24, 27, 28, 29, 30 Nëntor, 1 Dhjetor. . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Selanik , Katerini , Meteora , Janine   Fjetjen 1 natë në  Hotel Platon Beach  ne Riviera  Olimpike me mengjesin perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /

Itali -   5 ditë €259, Nisja më   27 Nentor .Vizitohen: Roma dhe Firence  . Fjetje 1 natë në Firence  dhe nje nate  ne Rome  hotel 3* me mengjesin perfshire ,  dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres  akomodim ne  dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues  grupi nga Agjencia . 

Greqi- Selanik :  28 , 30 Nentor ,   Vizitohen: Selaniku  , Kastoriaja. Fjetje 2 netë në Selanik ,  Akomodimi  ne  hotel 3* per 79  euro  dhe hotel 4* me 89 euro  me mengjesin    perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Festat e Nëntorit në Mavrovë, 3 Ditë €59  
Mavrove: Nisje më 27, 29 Nëntor. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi: - Hotel Makpetrol 3* - 2 netë - €59 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë) - Hotel Lodge 3* - 2 netë - €65 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë) - Hotel Sport 3* - 2 netë - €74 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë) - Hotel Bistra 4* - 2 netë - €86 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë) - Hotel Radika 5* - 2 netë - €116 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë) Shtesa për Tur dhe Transferte 15 euro

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 25 Nentor .Vizitohen: Paris, Bregdeti  Dalmat, Zagreb, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Struge  -Oher , 2 dite fillon nga 40 €, ,HB

Maqedoni : -Vizitohet  Struga  dhe Oheri nisje ne date 21 -24 -28- 29   Nentor  , Çmimi përfshin:  Fjetjen 1 natë në Hotel  3* duke  filluar  nga   40  euro,  me mengjes dhe darke   .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz  ,shetitjet si ne program.
Manastir - Bitola, 2 dite €49
Maqedoni - Nisje më 24, 27, 28 Nëntor. Qëndrimi 1 natë. Mëngjes, Drekë dhe Darkë Speciale me Muzikë. Akomodimi ne   - Hotel Molika 3*S, - €49. Transporti Vajtje Ardhje i përfshirë.

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € ,  25 Nentor

Split -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data 25 Nentor  .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Split, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate n..................

Prage - Nisja më 25 Nentor .Vizitohen:  Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.

Paris, 4 Ditë €399 , nisja me 25 Nentor
France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , Transfertat me autobus  Tirane -Shkup -Tirane ,akomodimi ne hotel 3* me mengjes    Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.

Stamboll- Selanik me Autobus, 4 Ditë €109

Stamboll-Selanik: - Nisja më  22 dhe 29 Nentor  4 dite  - Vizitohet  Stambolli  dhe Selaniku,  Fjetje 3 netë në hotel me 3 ose  4* BB  per 109  euro  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Itali -Kroaci -Udhetim ne  Rome  , Firence , Venecia, Opatija  me   28 Nentor  .Ne cmim perfshihet :Udhetimi me  autobus dhe me traget  Durres  Bari  , Akomodimi ne Hotel me 3* me mengjes per  4  nete dhe  nje nate ne  traget , Transfertat  , shetitjet  dhe shoqerues  shqiptar  gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise.
Bukuresht: Nisje 26 , 29  Nentor   Nentor - Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti  ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht  dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Sofie , 3 dite €79
Sofie -Bullgari: - Nisja më  27 , 30 Nentor - Vizitohen: Sofia , . Fjetje 2 netë në Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus, shoqerues  grupi nga Agjencia .
Serbi: Nisje   27 , 30 Nentor - Vizitohen: Shkupi , Beogradi dhe Prishtina. Fjetje 2 netë në Beograd ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.

Budva  dhe  Dubrovnik -Kroaci, 3 Ditë €89

Dubrovnik: - Nisja më 28 dhe 30 Nentor - Vizitohen: Shen Stefani, Budva , Kotori, Dubrovniku. Fjetje 2 netë në Dubrovnik ne hotel me  4* me mengjesin dhe darken perfshire . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Janine dhe Meteora , 2 dite €50
Janine -Meteora: - Nisja më 21 , 24  dhe 28 Nentor - Vizitohen: Janina , Kalabaka , Meteora , Kosturi. Fjetje 1 natë në Kalabaka Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus nisja nga  Kakavia  dhe kthimi nga Kapshtica , shoqerues  grupi nga Agjencia .

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 89 € ,mengjes+darke

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date   28  dhe 30 Nentor , cmimi 89  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4 * me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.

Stamboll, Selanik dhe Sofie , 5 dite  139 euro , nisja ne 25  Nentor

Stamboll: - Nisja më  25 Nentor- Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.

Udhetim ne  Bukuresht ,5 dite 199 € , nisja me   28  Nentor

Shkup -Sofje-Bukuresht - Beograd:   Çmimi përfshin:  Fjetjen 1 natë në Hotel  3* ne  Sofje ,  2 nete ne Bukuresht  hotel 3* dhe 1 nate ne Beograd hotel 3*, mengjeset  per cdo  dite qendrimi si dhe darkat ne hotelin e Bukureshtit  .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz .Shetitjet dhe transfertat sipas programit , shoqerues  grupi nga Tour  Operatori turistik

 Bangkok dhe Pattaya, 8  dite €1079 , nisja ne 26 Nentor

Bangkok: Nisja më 26 Nentor - Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje 3 netë Hotel 5* në Bangkok dhe 2 Netë Hotel 5* në Pattaya. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe Tajlandeze gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait. Transferta me Autobus për në Shkup.

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599 , nisja me 26 Nentor
Tel Aviv: Nisja më 26 Nëntor: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.
Berlin, 5 Ditë €379 , nisja me 25 Nentor
Berlin- Gjermani: - Nisja më 25 Nëntor - Vizitohet: Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. Fjetje 3 netë në Hotel 3* në Berlin. Transferta  Tirane -Prishtine -Tirane me autobus , Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Verona-Venecia-Split -      5 dite  nisja me     28 Nentor  , cmimi 249  përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Podgoric -Bruksel - Podgorice ,transferta me autobus tirane -podgorice -tirane , akomodimi ne hotel 3* me mengjes  .  Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
DUBAI- Nisja date 22 Nentor    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Shkup - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Shkup - Dubai  -Shkup , Akomodimi në hotele me  4 yje per 7 nete   me mengjesin te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program, shoqerues  Shiptar gjate gjithe  tourit.
Rome  dhe Vatikan, 25 Nentor , 5 dite, €249
Itali - Udhetim ne   Rome  dhe  Vatikan .Ne cmim perfshihet :Udhetimi  me Autobus Tirana – Bari - Rome . Udhetimi me traget  Durres - Bari -Durres, Akomodimi ne Hotel me 3* me mengjes , Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport , shetitjet  dhe shoqerues  shqiptar  gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise.

Stamboll: - Nisja më   27  Nentor per 229  euro , 30 Nentor per 239  euro - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 2  dhe 3 netë në hotel me 4* BB   . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Amsterdam: Nisja më 24 Nëntor - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.
Amsterdam dhe Bruksel, 5  dite  € 449
Amsterdam: Nisja më 26 Nëntor. Vizitohen: Amsterdam, Bruksel Hagë dhe Rotterdam. Fjetje 3 netë në Amsterdam dhe 1 natë në Bruksel. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329
Strasburg: - Nisja më 25 Nentor - Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck. Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë. Udhëtimi me Autobus, Mëngjeset në Hotel, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Mostar-Medjugorje  , 2 Ditë €60

Bosnje : Nisja më   ►  24-25, 28-29 Nentor , - Vizitohet: , Mostari , Medjugorje ,  Ujvara  Kravica . Fjetje 1 netë në Medjugorje ne Hotel me 4* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhtimit.

.