top of page

MOSTAR – MEDJUGORJE – UJËVARA KRAVICA,

 

2 Dite  €69

Nisjet jane  ne datat:
 • ►PRILL:   27

 • ►MAJ :  04 , 11 , 18 , 25

Hotel 4* (Ne Medjugore)

Program

DITA E PARË: VIZITË NË MOSTAR DHE MEDJUGORJE

-Nisja nga Tirana në orën 05:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejtë pikës kufitare të Hanit të Hotit. Procedura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi, ndalesa e parë do të jetë në Tuz të Malit të Zi per kafe.
Vazhdimi i udhëtimit me pas drejtë Bosnje dhe Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose ndryshe qyteti i Menekshese ku do të kemi mundësinë të shohim:
– Urën e famshme të Mostarit;
– Rrugën e famshme te mjeshtërve të vjetër;
– Xhaminë e madhe;
– Katedralen e betontë të Mostarit (e vetmja në Europë);

Kohë e lirë më pas për të shëtitur në qytetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës së Mostarit, vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje. Akomodimi në hotel. Darka ne hotel

Pas darkes vizitojmë Medjugorjen ose vendi i ”Gospa Mira” (Zonja e Paqes), shtatoren që qan, si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.

 

►DITA E DYTË: PELIGRINAZH NË MEDJUGORJE - UJËVARA KRAVICA

Mëngjesi në hotel.
Pas mëngjesit, nisja më pas drejtë vendit ku është shfaqur Shën Mëria  vendi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.

Më pas vazhdojmë vizitën tonë në ujëvarat e Kravicës, në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugorjes.  ( Opsionale 10 euro extra bileta )
Vazhdimi i udhëtimit për kthim në Tiranë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.
Mbërritja në Tiranë në darkë.
Fundi i shërbimit tonë.

POLITIKAT E FËMIJËVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-6.99 VJEC PERFITON 30% ZBRITJE

• MBI 7 VJEC PAGËSE E PLOTË

SHENIM

► AKOMODIMI NË DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESË EXTRA, NË VARESI TË HOTELEVE KU QËNDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TË JETË DOPJO, DO TE JENË DY KREVATE TEKE TË BASHKUAR.
► PËR REALIZIMIN E KËTIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 VETA
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT, KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA,
► PËR REZERVIM, MUND TË PAGUANI 50% TË SHUMËS TANI, NDËRSA PAGESËN E PLOTË DERI 7 DITË PARA NISJES.
► NË RAST ANULLIMI NGA KLIENTI PAGESA E BËRË ËSHTË E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË: MUNGESË DOKUMENTACIONI, EKSPULS, ETJ.
► NËSE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTON ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, I DUHET PATJETËR PROKURË E NOTERIZUAR.

► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
 
►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

Jane te perfshira ne cmim

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*

 • Transporti me automjet komod

 • Mëngjesi dhe darka

 • Taksa e hyrjes ne Bosnje 3 euro/personi

 

Nuk eshte e perfshire ne cmim

 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim

 • Dreka

 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 • Taksa lokale 1 EUR

 • Bileta e hyrjes në Ujëvaren Kravica. extra 10 euro

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
bottom of page