Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet ne grup me Autobus

prage  , cheki ,prg
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Valbone 2 dite All Inclusive 8.500 Leke

Vizitohen: VALBONE – LIQENI I KOMANIT - PRIZREN

Data e Udhetimit:    ► 04 , 11 , 18 , 25 Maj ; ► 01 , 08  , 15, 22 ,26, 29 Qershor ;   ► 06 , 10 , 13 , 17 , 19 , 20 , 24 , 26, 27 , 31  Korrik

► 01, 02, 03, 07 , 09 , 10 , 14 , 16 , 17  , 21  , 23 , 24  , 28 , 30 ,31    Gusht  :      ► 07 , 14  Shtator, Udhetim me mjet  komod  ,shoqerues grupi nga Agjencia

Theth 2 Dite All-Inclusive 7.000 Leke

Vizitohen: THETH, SHKODER

Data e Udhetimit:    ► 27  , 28  Prill :     ► 04 , 11 , 18 , 25  Maj

► 01 , 08 , 15, 22 ,26, 29 Qershor : ► 06 , 10 , 13 , 17 , 19 , 20 , 24  , 26, 27 , 31  Korrik ► 02 , 03 , 07, 09 , 10  , 14 , 16 , 17  , 21  , 23 ,  24 , 28 , 30 , 31 Gusht       ► 07 , 14  Shtator. Udhetim me mjet  komod  , shoqerues  grupi  nga  agjencia

Pranverë në Prishtinë dhe Prizren ,  2 Dite €45
Kosove: - Vizitohen: VIZITOHEN: PRISHTINE – PRIZREN - SUHAREK  , Data e Udhetimit:► 27-28 , 28-29 Prill  , ► 4-5 , 18-19 Maj Mëngjesi  dhe darka  festive në Hotel. Vajtje - Ardhje me Autobus, Transfertat dhe Shëtitjet.
All Inclusive në Ulqin, 2 Ditë €27 , 3 dite €54
Ulqin: - 2 Ditë €27, Nisje më   26, 27, 28, 29, 30 Prill - 3 Ditë €54, Nisje më  26, 27, 28, 29 Prill - Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr. Fjetje 1 Natë ose 2 Netë në Hotel 3* ose 4* në Ulqin, Mëngjese, Drekë dhe Darkë, Pije pa limit të përfshira gjatë gjithë ditës. Shtesa për Vajtje-Ardhje me Autobus dhe Shëtitjet €14.
Weekend ne Korfuz  , 3  dite  fillon nga  €79 Allinclusive
Korfuz : Nisje  cdo te  Premte  ne   Prill  duke  filluar nga   5 Prill. Per  datat 26 dhe 27 Prill cmimi 99 euro. Perfshihet : Udhetimi me  Autobus  dhe  Traget  Akomodimi  ne  hotel   me Mengjesin ,Drken dhe Darken  perfshire .  Guida e  qytetit te Korfuzit  , Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
hotel molika  bitola
Manastir - Bitola, 2 dite €49
Maqedoni - Nisje më  27 , 28 Prill . Qëndrimi 1 natë. Mëngjes, Drekë dhe Darkë Speciale me Muzikë. Akomodimi ne   - Hotel Molika 3*S, - €49. Transporti Vajtje Ardhje i përfshirë.
Budva – Kotorr 2 dite  €45
 BUDVA - KOTORR , Data e Udhetimit: ►,27-28 Prill ,    ► 4-5 ,11-12 , 18-19 , 25-26 Maj '    Akomodimi ne hotel  3*  45€  , Transporti  , shetitjet dhe transfertat si ne program
Selanik-Katerini -Meteora-Janine  ,2 dite 49€
Greqi : - Nisja më    27 , 28 Prill . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Selanik , Katerini , Meteora , Janine   Fjetjen 1 natë në  Hotel Platon Beach  ne Riviera  Olimpike me mengjesin perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /
 Stamboll, 2 Netë €79 dhe 3 nete €99
Stamboll: - Nisja më    cdo te  enjte  ne Prill , Maj per paketen 3 nete   dhe ne date  27 Prill , 01 Maj paketa  2 nete.- Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 ose 3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
Struge - Oher-Mavrove  , 2 dite  fillon nga  35  €
Maqedoni - Vizitohen: STRUGE, OHER, Mavrove ,Data e Udhetimit:  ►  Cdo te  Marte  e te Shtune  ,Hotel Diplomat 3* 35 Euro / person  ,Hotel Mirage 4* 45 Euro / person .Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus , Fjetjen 2 netë në FB.
Pranvere  në Stamboll,  3 nete nga   €99
Stamboll: - Nisja më  cdo te  Enjte   .Ne muajin  Prill nisja ne date  26 . Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje:  3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: - Nisja më     27  Prill . - Vizitë: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Beograd. Vajtje-Ardhje dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobuz, Fjetjen në Hotel me mëngjese, Shqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Stamboll: Nisje   27  Prill 08 , 16 , 22  Maj - Vizitohen: Stamboll , Selaniku , Sofie. Fjetje 2 netë në Stamboll , nje nate ne Selanik  dhe nje nate ne Sofje . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Rome  dhe  Vatikan me  Traget dhe  Autobus    , 5 dite  249 €
Itali -   5 ditë €249, Nisja më    01 Maj   .Vizitohen: Roma dhe vatikani  . Fjetje 2 netë në  Rome  hotel 3* me mengjesin perfshire ,  dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres  akomodim ne  dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues  grupi nga Agjencia .
Pranvere  në Athine,   4 Ditë €119
Greqi :    27 Prill .  Nisja ne  mbremje nje nat para  - Vizitohet  Athina .  Fjetje 2 netë në hotel me 3* me mengjesin te perfshire . Udhëtimi me autobus Tiranë - Athine- Tiranë. Shoqerues  grupi  nga  agjencia .
Bullgari: Nisje   me     27 Prill - Vizitohen: Shkupi dhe Sofje. Fjetje 2 netë në Sofie Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin  dhe Darken  perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  49  €
Greqi - Vizitohen: Janina dhe  Meteora  ,Data e Udhetimit 
  •   ►4-5 , 18-19 , 25 -26 Maj  ►1-2 , 8 -9 Qershor Hotel  3* per 49 Euro / person ne BB . Çmimi përfshin: Vajtje -Ardhje me Autobus , Fjetjen 1 natë në BB ose  FB. Shetitjet dhe transfertat me autobus ,shoqerues nga Agjensia

Sarajeve-Mostar-Medjugorje  , 3 Ditë €89

Bosnje : Nisja më  27  Prill - Vizitohet: Sarajeva , Mostari , Medjugorje. Fjetje 2 netë në Sarajeve ne Hotel me 3* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Serbi: Nisje me    27  Prill - Vizitohen: Shkupi , Beogradi dhe Prishtina. Fjetje 2 netë në Beograd ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Bukuresht: Nisje  28 Prill - Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti  ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht  dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Pranvere  në Barcelonë, 7 Ditë €329
Barcelone: Nisja më 23 Maj 2019 - Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Pragë-Vjene-Budapest -Beograd , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më  25 Prill  - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më    25 Prill    .Vizitohen: Paris, Bregdeti Dalmat, Zagreb, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329
Strasburg: - Nisja më  26 Prill  - Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck. Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë. Udhëtimi me Autobus, Mëngjeset në Hotel, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranvere  në Barcelonë, 8 Ditë €349
Barcelone: Nisja më  18 Maj  2019 - Vizitohen: Barcelonë,  Nicë, Monte Carlo,  Milano. Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Opatija , 1 nate ne Trieste   dhe 2 netë në Milano. Udhëtimi me autobus Tiranë - Opatija - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike me autobus , 13 Ditë €599
Moske: Nisja më 14 Maj dhe 18 Qershor  2019- Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Dubrovnik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 12 nete ne hotel me mengjes perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne program, Shoqerues  grupi nga Agjencia .

Itali -   5 ditë €259, Nisja më   19 Prill .Vizitohen: Roma dhe Firence  . Fjetje 1 natë në Firence  dhe nje nate  ne Rome  hotel 3* me mengjesin perfshire ,  dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres  akomodim ne  dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues  grupi nga Agjencia . 

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13  Dite  €629
Madrid: Nisja më 31 Maj. Vizitohen: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Porto, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada, Valencia, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë Madrid, 1 natë Porto, 1 natë Lisbonë, 1 natë Malaga, 1 natë Valencia, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - N...
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Nisja më 27 Prill  - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.
Pashket  ne  Selanik-Katerini -Meteora , 3 dite  99€
Greqi : - Nisja më 27 Prill. - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Selanik , Katerini , Meteora ,Fjetjen  2 netë në  Katerini  me mengjesin dhe  darken perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /
Pashket  ne  Lefkada , 3 dite  99€
Greqi : - Nisja më 27 Prill. - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus,vizite ne Parga -Preveza -Lefkada -Janine ,Fjetjen  2 netë në  Lefkada  me mengjesin dhe  darken perfshire . Shoqerues  grupi nga  Agjensia /
Pranverë Skandinave, 16 Ditë €699
Skandinavi: Nisja më 28 Maj. Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Shën Peterburg, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih, 1 natë në Hannover, 1 natë në Kopenhagen, 1 natë në Goteborg, 1 natë në Oslo, 2 netë në Stockholm, 1 natë në Helsinki, 2 netë në Shën Peterbu...
.