top of page

VALBONË , 2  dite

 •  

 • VALBONË, LUNDRIMI ME TRAGET NE KOMAN
 • HOTEL FUSHA E GJESE €89 (Mengjes+Dreke+Darke me muzike).
  HOTEL VALBONA RESORT & SPA €109  ( Mengjes+Darke )

   

 • ►KORRIK: 27
  ►GUSHT: 03, 07, 10, 14 , 17, 21 , 24, 27, 31

Program

 • 1   Day 1: Dita e Parë

 • ► Nisja nga Tirana në orën 06:30.
  ►Nisja nga Durresi ne oren 05:45.  (Pagesë extra 5 euro/personi)

 • (Per realizimin e transfertave nga Durresi duhen minimalisht 9 persona pjesemarres, ne te kundert duhet kryer me transport individual)

 • Ndalese e shkurter gjate rruges per kafen e mengjesit. Vazhdimi i udhetimit drejt Liqenit te Komanit, do te marrim tragetin ne portin e Komanit ku do te shijojme pamjet magjepsese qe Liqeni i Komanit na ofron (cilesuar si Tailanda Shqiptare). Mberrijme ne portin e Fierzes dhe me pas vazhdojme udhetimin drejt Lugines se Valbones.
  Mberritja ne hotel, konsumimi i drekes dhe me pas kryhet akomodimi ne hotel. Me pas do te vizitojme Ujevaren e Rrogamit (extra opsionale 500 Leke/Personi). Kthimi ne Hotel dhe me pas konsumimi i Darkes shoqeruar me mbremje festive.

 • Day 2: Dita e Dytë

 • Mëngjesi në hotel.Më pas vizitojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Bajram Currit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij. Me pas nisemi drejt qytetit te Prizrenit ku do te vizitojme pikat kryesore te qytetit, gjithashtu edhe konsumimi i drekes opsionale ne nje nga restorantet e qytetit. Vazhdojme udhetimin drejt doganes se Morines.

 • Mbërritja në Tiranë, në mbrëmje.
  Fundi i shërbimit tonë!

 • ►Kujdes:

 • Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

 • SUGJERIM:
  NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!


   

 • POLITIKAT E FEMIJEVE
  Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC 50 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

 • SHENIM

 • ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE SHTESE 75%.

 • ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR DHE ANASJELLTAS.

 • ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

 • ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

 • ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

 • ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI.

 • ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

 • ► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.
  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.
  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PRISHJE TE AUTOMJETIT DERI NE 2h 59min, PAS KSAJ ORE, NESE AUTOMJETI NUK RREGULLOHET APO NUK ZEVENDESOHET AGJENSIA JU RIMBURSON 35% TE CMIMIT TE PAKETES.
  ►CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

 • ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

 •  

Price Includes

 • Akomodim në hotel

 • Bileta e tragetit (Koman-Fierzë)

 • Mbremje Festive tek Hotel Fusha e Gjësë

 • Perdorimi i Pishines dhe SPA tek Valbona Resort

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

 • Transporti sipas programit

 • Vaktet sipas hoteleve perkates.

Price Excludes

 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 • Dreka e dites se dyte.

 • Pijet gjatë vakteve

 • Transporti Lokal 500 L/person

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
bottom of page