top of page

TUR NE KARABURUN - SAZAN, 1 DITË €30

===============

 

SAZAN - KARABURUN
 
 • DATAT E UDHETIMIT:

 • -  

 • KORRIK:  27, 28, 31.
   

 • GUSHT: 03, 04, 07, 10, 11, 14, 17, 18, 21, 24, 25, 28, 31.

 

Program

 • 1 Tirane - Karaburun - Sazan - Tirane

   

  PROGRAMI:

  ► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

  ► Nisja nga Durresi ne oren 06:30.

  Vazhdimi i udhetimi drejt Vlores. Mberritja ne Vlore. Ne oren 10:00 nisim lundrimin me anije nga porti kryesor i  qytetit Vlores. 

  Plazh ne Karaburun 3-4 ore .

  Ndalese dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit. Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise.Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit .

  Nisja per ne Tirane. Ndalese e shkurter gjate rruges. Mberritja ne Durres dheTirane, ne mbremje.

  Fundi i sherbimit tone!

   

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 20% DISCOUNT
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE 

  ►Duhet te dini se:

  -Itenerari mund te ndryshoje rradhe vizitash ( ne raste kur dallget nuk e bejne te mundur viziten ne Karaburun me perpara).

  -Ne rast se dallget e detit jane totalisht te papranueshme per te kryer nje nga vizitat e itenerarit me siper dhe anija merr urdher nga kapiteneria e portit mundet qe nje nga destinacionet te mos realizohet.

  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 5 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 5 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.

  ►Duhet te keni me vete :

  Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata .

  ►Sugjerim:

  NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

   

   

   

Included

 • Transporti sipas programit

 • Shoqërues shqiptar

 • Bileta e anijes Aquamarine Adventure

Not included

 • Dreka

 • Gjithcka e papërmendur me sipër.

bottom of page