top of page

STRUGË  - OHËR, 2 DITË €55

Nisjet jane ne date :


 • ►► QERSHOR: 22 , 29

 • HOTEL  3* ose  4* ne Struge (mengjes + darke)
   

 • Dita e pare:

 •  

 • -Nisja nga Tirana ne oren 06:45.

 • ► Nisja nga Durresi në orën 05:45. (Pagesë extra 5 euro/personi)

 • -Nisja nga Elbasani ne oren 07:10.

 • Vazhdimi i udhetimit per ne doganen e Qafe Thanes me nje ndalese te shkurter gjate rruges.

 • Pas procedurave doganore do te vizitojme qytetin piktoresk te Ohrit ku aty do te vizitojme qytetin e vjeter, kalane e qytetit, kishat e njohura dhe do te kemi mundesi te nje eksperience fantasitke per personat qe deshirojne te zhvillojme edhe lundrim me anije ne liqen per te prekur pjese te tjera te Ohrit. Pas konsumimit te lire te drekes vazhdojme drejt qytetit te Struges. Vizite rreth 1 ore. Pasdite do te kryejme akomodimin ne hotel.

 • Darka ne hotel..

 •  

 • 2. Dita e dyte:

 •  

 • Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te vazhdojme rrugetimin tone drejt Gjirit te Kockave. Aty do kemi mundesi te vizitojme muzeun mbi uje, nje muze teper i vecante ne llojin e tij. Do te ndalemi gjithashtu ne Shen Naum, perpara se te vizitojme Tushemishtin dhe parkun natyror ne Drilon.

 • Nisemi ne rrugen e kthimit dhe ne mbemje mberrijme ne Tirane, dhe Elbasan.

 • Fundi i sherbimit tone!

 • Duhet te keni me vete:

 • -Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, fruta te thata, cokollata, etj.

 • Sugjerim:

 • NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE!

 • POLITIKAT E FEMIJEVE:
  Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
  0-1.99 VJEC PA PAGESE
  2-5.99 VJEC PAGUAJNE 50 %

 • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR.
   

 • SHENIM
  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA +75%.
  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ►PER REZERVIM NEVOJITET 40% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ►NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PRISHJE TE AUTOMJETIT DERI NE 2h 59min, PAS KSAJ ORE, NESE AUTOMJETI NUK RREGULLOHET APO NUK ZEVENDESOHET AGJENSIA JU RIMBURSON 35% TE CMIMIT TE PAKETES
  ►CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

 • Te Perfshira ne Cmim

 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*

 • Transporti me automjet komod

 • Mëngjesi dhe darka

 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit

 • Përdorimi i pishinës, SPA për hotel Mirage

 • Perdorimi i Pishines & SPA per hotel Izgrev

 • Nuk perfshihen ne cmim

 • Lundrimin në liqenin e Ohrit, 5 EUR (opsionale)

 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet

 • Dreka

 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 • Taksa lokale 1 EUR

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
bottom of page