top of page

KUJTESE : Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.
Nëse pasaporta është e vlefshme 3 muaj (90 ditë) nga data e kthimit, ju nuk do të lejoheni të udhëtoni.

Fluturimet  Çarter  per  sezonin Veror  Antalya 2024

 

Ditet  e  fluturimit

Tirane  Antalya  dhe  Antalya - Tirane

Nga  18 Maji deri me  14  Shtator .

 

Kombinoni  hotelin  tuaj  me datat e  fluturimeve  te  Çarterit

Antalya  2024- Oferta  speciale  mund te   gjeni  ne  cdo  date  nisje .

HOTELE TE SUGJERUAR NE ANTALYA    (Klikoni ne emrin e hotelit per foto dhe informacion).

Pasi te zgjidhni hotelin, na kontaktoni  per tju  dhene  cmimin qe  del ne datat qe ju deshironi.

Hotelet jane te ndara sipas kategorive perkatese, ekonomike, mesatere dhe luxoze.

Hotele Ekonomike

 

► KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4* , Alanya, All Inclusive

 

► GRAND RING HOTEL 5* , Kemer, All Inclusive

 

► AYDINBEY GOLD DREAMS 5*, Alanya, All Inclusive

 

► CRYSTAL AURA BEACH RESORT &SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► LONICERA CITY HOTEL 3*, Alanya (qernder te qytetit), All Inclusive

 

► FAME RESIDENCE GOYNUK 4*, Kemer, All Inclusive

 

► MY HOME RESORT HOTEL 5*, Alanya, All Inclusive

 

► SENZA THE INN RESORT & SPA 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► SAILORS BEACH CLUB 4*, Kemer, All Inclusive

 

► SUNMELIA BEACH 5*,  Side, All Inclusive

 

► ALAIYE KLEOPATRA HOTEL 4*, Alanya, All Inclusive

 

► SIDE KUM HOTEL 5*, Side, All Inclusive

 

► SHERWOOD GREENWOOD KEMER 4*, Kemer, All Incluisve

 

► THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)

 

► CLUB SALIMA HOLIDAY VILLAGE 5*, Kemer, All Inclusive

 

► RAYMAR HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*, Alanya, Ultra All Inclusve

 

► ALAIYE RESORT HOTEL &SPA 5*,  Alanya, All Inclusive

 

► AYDINBEY FAMOUS RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► CAMYUVA BEACH HOTEL 4*+, Kemer, All Inclusive

 

► ASKA JUST IN BEACH 4*, Alanya, All Inclusive

 

► WATER SIDE RESORT 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► GRAND PARK KEMER 4*+, Kemer, All Inclusive

 

► CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL 5*,  Belek,Ultra All Inclusive

 

► SAILORS BEACH CLUB 4*, Kemer, All Inclusive

 

► CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT &SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► ADIN BEACH HOTEL 5*, Alanya, All Inclusive (Hotel Hallall)

 

► CLUB SALIMA HOLIDAY VILLAGE 5*, Kemer, All Inclusive

 

► LONICERA WORLD HOTEL 4*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► SEALIFE BUKET BEACH 5*, Alanya, All Inclusive

 

► VON RESORT GOLDEN BEACH 5*, Side, All Inclusive

 

► ORANGE COUNTY ALANYA 5*, Alanya, All Inclusive

 

► KILIKYA RESORT CAMYUVA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► AZURA DELUXE RESORT & SPA HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► EFTALIA OCEAN HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► LONICERA RESORT & SPA 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

 

Hotele Mesatare 

 

► FAME RESIDENCE KEMER & SPA 5*, Kemer, All Incluisve

 

► SEALIFE FAMILY RESORT 5*, Alanya, All Inclusive

 

► CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*, Side, All Inclusive

 

► PORTO BELLO RESORT & SPA 5*, Antalya, All Inclusive

 

► SIMENA SUN CLUB 5*, Kemer, Ultra All Inclusive,

 

► EFTALIA MARIN RESORT HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES SPA 5*. Side, Ultra All Inclusive

 

► KILIKYA PALACE GOYNUK 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*, Alanya, Ultra All Incluisve

 

► CRYSTAL DELUXE RESORT &SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► CRYSTAL FLORA BEACH RESORT & SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► LONG BEACH RESORT HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► LONG BEACH HARMONY 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► SIRIUS DELUXE HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive

 

► KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► VON RESORT GOLDEN COAST 5*, Side All Inclusive,

 

► MIRADA DEL MAR 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► VON RESORT ELITE 5*, Side, All Inclusive

 

► MARCO POLO HOTEL 5*, Kemer, Ultra All Inclusive,

 

► KAMELYA K CLUB 5*,Side, Ultra All Inclusive,

 

► KAMELYA FULYA HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive,

 

► DELPHIN BOTANIK PLATINIUM 5*, Alanya, All Inclusive

 

► MARITIM PINE BEACH 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► LIMAK LIMRA HOTEL&RESORT 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► ORANGE COUNTY KEMER 5*, Kemer, Ultra All Inclusive 

 

► CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► AKKA ALINDA HOTEL 5*, Kemer, Ultra All Inclusive 

 

► KAMELYA SELIN HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► IC HOTELS GREEN PALACE 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► ADALYA ELITE LARA 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► FAME RESIDENCE LARA &SPA 5*,Lara, All Inclusive

 

► IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► CLUB ASTERIA BELEK 5*, Belek, High Class All Inclusive

 

► CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

 

Hotele Luxoze 

 

► CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► TRENDY LARA HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► MARTI MYRA 5*,Kemer, Ultra All Inclusive

 

► AYDINBEY KING’S PALACE & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► DELPHIN DELUXE RESORT 5*, Alanya, Ultra All Incusive 

 

► MIRACLE RESORT HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*,  Side, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL DRAGON HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*,  Side, Ultra All Inclusive

 

► THE LAND OF LEGENDS 5*, Belek, Me mengjes ose Mengjes e Darke

 

► SPICE HOTEL SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► AMARA CLUB MARINE NATURE 5* Kemer, Ultra All Inclusive

 

► NASHIRA RESORT HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► LIMAK ARCADIA RESORT HOTEL 5*, Belek Ultra All Inclusive

 

► ALBA ROYAL HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► RIXOS BELDIBI 5, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL SEGINUS HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► LIMAK ATLANTIS DELUXE RESORT HOTEL 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► KEMER BARUT COLLECTION 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► BAIA LARA HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL HOLIDAY PALACE 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► ROYAL WINGS HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusve

 

► ROYAL ADAM & EVE 5*,  Belek, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)

 

► AKKA ANTEDON HOTEL 5*, Kemer, Ultra All Inclusive

 

► BELLIS DELUXE HOTEL 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► DELPHIN PALACE HOTEL 5*,Lara, Ultra All Inclusive

 

► SUSESI LUXURY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► ARUM BARUT COLLECTION 5*, Side, Ultra All Inclusive

 

► SENSIMAR SIDE RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (vetem per te rritur )

 

► DELPHIN DIVA PREMIERE HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► LIMAK LARA DELUXE RESORT HOTEL 5*,  Lara, Ultra All Inclusive

 

► CONCORDE DE LUXE RESORT 5*,  Lara, Ultra All Inclusive

 

► LARA BARUT COLLECTION 5*,  Lara, Ultra All Inclusive

 

► DELPHIN BE GRAND RESORT 5*, Lara, Ultra All Inclusive

 

► DELPHIN IMPERIAL HOTEL 5*,  Lara, Ultra All Inclusive

 

► ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION 5*,  Side, Ultra All Inclusive

 

► CALISTA LUXURY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive

 

► IC HOTELS RESIDENCE 5*,  Lara, Ultra All Inclusive

 

► REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT 5*, Belek, Luxury All Inclusive

 

► TITANIC MARDAN PALACE HOTEL 5*,  Lara, Golden All Inclusive

 

 

KUJDES:

Dhoma ne hotel merret pas ores  14:00 te dites qe mberrini, dhe dorezohet para ores  12:00 ne dreke  diten qe  do  dilni .

Pra, ju nese do mberrini heret ne hotel, nuk e merrni dot dhomen deri ne oren 14:00. Kete kohe mund ta kaloni ne ambjetet e hotelit. Gjithashtu, diten qe largoheni, dhomen e lironi deri ne oren 12:00 ne dreke te dites qe do largoheni dhe do qendroni ne ambjetet e hotelit deri ne mbremje qe vjen ju merr shoqeruesi. Sipas deshires, me kosto shtese dhe nese  ka  mundesi nga  hoteli, mund ta mbani dhomen per check out te vone, deri ne oren 18:00 ose mund ta merrni naten e plote qe ta keni dhomen deri ne mbremje te dites qe largoheni.

bottom of page