Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Stamboll  -  me Autobus   ,4  dite  nga  79 euro.

Kujdes:
=======
Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
STAMBOLL- 4 DITË €79

 • 03 , 10 , 17 , 24 Shkurt
 • ►€79 HOTEL EMIN
 • ►€85 HOTEL GRAND EMIN
Programi:

►Dita e Parë:

-Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes )

Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit nepermjet Kapshtices. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijme ne Stamboll. Akomodimi ne hotel pasdite.


►Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu, Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit (TopKapi). Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll. Opsionale, TURKISH SHOW.


►Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore (SHESHI TAKSIM). Qendrim i lire nen sugjerimin e guides. Akomodimi ne hotel.


►Dita e Katërt: Mengjesi ne hotel, nisja drejt Tiranes. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Tirane, Durres dhe Elbasan ne darke vone.

Fundi i sherbimit tone !

►Duhet te keni me vete :

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


Ne cmim perfshihet
 • *Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
 • *Akomodim në hotel 3* ose 4*.
 • *Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • *Nje valixhe
 • *Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
 • *Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Sarajet Topkapi 25 Euro, Akuariumi 15 Euro, Muzeu i Luftes 5 Euro, Turkish Show Ne Anije 32 Euro )
 • *Shetitja me Anije 10 Euro, ( Pjesemarrje e obliguar per te gjithe pjesetaret e grupit )
 • *Siguracioni jetes ne udhetim.
 • *Ekstra 20 EUR valixhe shtesë
 • *Testi i shpejte Antigene ose PCR TEST
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 40% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .

  ► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA

  ► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KE MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

  ►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.

  ►GJATE QENDRIMIT NE AUTOBUS DUHET TE JENI TE PAJISUR ME MASKA MBROJTESE.

  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR

  .Informacion i Rendesishem

   Nga data 10 janar 2022, për udhëtimet drejt Turqisë, në kushtet e Covid-19, kërkohet:

  - Certifikatë vaksinimi (vaksinat e njohura nga OBSH dhe Ministria Turke e Shëndetësisë), ku të jenë marrë dy doza vaksinimi minimalisht 14 ditë përpara hyrjes në Turqi ose një dozë vaksine Johnson & Johnson.    OSE

  - Të paraqisni të dokumentuar se keni kaluar apo jeni shëruar Covid-19, brenda 6 muajve të fundit, që llogariten pasi kanë kaluar 28-të ditë nga dita e testit të parë PCR me rezultat pozitiv. 

  - Në rast se posedoni një nga dokumentet e mësipërme, nuk do t’ju kërkohet as test PCR apo antigjen dhe as nuk do të zbatohet karantina.

  - Në rast se nuk posedoni një nga dokumentet e mësipërme, duhet të paraqesin test negativ PCR 72 orë përpara udhëtimit ose test antigjen 48 orë përpara udhëtimit.

   Autoritetet e Ministrisë së Shëndetësisë në bashkëpunim me Autoritetet Aeroportuale Turke, mund të kryejnë testime të rastësishme. 

  - Në rast se rezultoni pozitivë, do të trajtoheni në përputhje me Udhëzimet Covid-19 të Ministrisë së Shëndetësisë dhe do të karantinoheni për 7 ditë bashkë me personat që kanë qenë në kontakt të ngushtë me ju/bashkudhëtarët tuaj, në adresat e deklaruara. 

  - Mund të dilni nga karantina në ditën e -të, në rast të një testi negativ Covid-19. Për personin bartës të virusit,  karantina përfundon vetëm ditën e 7-të, pa nevojën e një testi negativ PCR.

   Fëmijëve nën moshën 12 vjeç dhe udhëtarëve tranzit, nuk ju kërkohet test anti-covid apo provë të dokumentuar vaksine.

  Duhet patjeter te plotesoni formularin PLF 24 ore para hyrjes ne territorin e Republikes Turke dhe ta ruani ate ne telefonat tuaj mobil ose te printuar. Linkun e formularit e gjeni ketu: https://register.health.gov.tr/


  Per hyrjen ne SHQIPERI 

  Informacion mbi lëvizjen e shtetasve të huaj ne Shqipëri
  + -

   Nga data 02 dhjetor 2021, për të hyrë në Republikën e Shqipërisë, nga të gjitha pikat kufitare, si në rrugë tokësore, detare apo ajrore, si dhe udhëtimet transit, duhet të paraqisni një nga dokumentet e mëposhtme:

   Pasaportë vaksinimi, ku data e vaksinës së fundit të ketë të paktën 2 javë e aplikuar nga data e hyrjes në kufi.

   Test PCR, të kryer brenda 72 orëve ose testin e shpejtë antigjen brenda 48 orëve të hyrjes në kufi.

   Provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov-2 të vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

   Përjashtim nga rregullat e përcaktuara bëhet për fëmijët deri në moshën 6 vjeç.

    Qytetarët rezidentë të Republikës së Shqipërisë dhe që nuk kanë asnjë nga dokumentet e përmendura më sipër, duhet të vetë izolohen për një periudhë 10 ditore dhe të informojnë autoritetet shëndetësore për të kryer një test në fund të periudhës së izolimit.
  .
  .
  Udhetim ne  stamboll
   
   
  Çmimet e dhomave
   » Stamboll -4 dite
   Tarifat
  Hotel 3*
   ►   03 , 10 , 17 , 24 Shkurt
   € 79.00
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe  
  .
  .
  .
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+kontrate

  .