top of page

Udhetim  në Paris

4 dite  direkt nga Tirana

Detajet e turit

Dita e Parë: 

Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja  shiko  nisjet sipas datave i ke ne fund te programit . Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizite ne Kullen Eiffel. Lundimi me Anije ne Lumin Seine. Transferta per ne Versaje. Vizitë në Pallatin e Versajes dhe kopshtet e saj. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Muzeun e Louvrit dhe Vizita.Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

Dita e Katërt: 

Mengjesi ne Hotel. Nisja në drejtim të Galerive Lafajetë (Galeries Lafayette). Shopping Promenade.- Nisja në drejtim të lagjes moderne La Défense. Vizitë dhe dreka në Qendrën e madhe tregtare “Les 4 Temps”. Nisja nga La Défense në drejtim të Aeroportit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 16:30. Mbrritja në Tiranë në orën 19:05.


Shënim: 
Të gjithë Familjarët që do këkojnë Vizitë në Disneyland, Guida jonë në Paris i asiston per ti orjentuar për biletën e hyrjes në Disney. Biletën dhe transfertat e nevojshme i blejnë vetë. 

 

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra). 


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgj
idhen sa më të përshtatshëm.

OPSIONALE:

1. Udhëtimi për në Pallatin e Versajës kushton €15 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 7 euro)
2. Bileta për Hyrje në Pallatin e Versajës dhe vizita në Kopshtet e saj kushton €30 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 15 euro)
3. Bileta për Hyrje në Louvre kushton €20 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 10 euro)
4. Lundrimi në Lumin Seine është opsional. Pagesa dhe rezervimi bëhet tek guida.. 

 

Kujdes:
Të gjitha rezervimet për Biletat e Hyrjeve bëhen paraprakisht në momentin e rezervimit të turit.

JU LUTEM ZGJIDHNI OPSIONALET NE QOFTESE I DESHIRONI 

===============

Udhëtim në Paris

Shtesa

OPSIONALE:
1. Udhëtimi për në Pallatin e Versajës kushton €15 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 7 euro)
2. Bileta për Hyrje në Pallatin e Versajës dhe vizita në Kopshtet e saj kushton €35 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 20 euro)
3. Bileta për Hyrje në Louvre kushton €25 (fëmija deri në 10 vjeç paguan 15 euro)
4. Lundrimi në Lumin Seine është opsional. Pagesa dhe rezervimi bëhet tek guida.

Thu, 5 Aug 2024

13:10   Tirana

16:05   Paris Beauvais

Sun, 8 Aug 2024

16:30  Paris Beauvais

19:05  Tirana

====================

DATAT E NISJEVE

Nisja: 05-08-2024

Çmimi Total  -  938 € ,  per dy  persona

 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page