Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Rome – Firence ,  4 dite 299  €

Pranverë në Romë - Firence, 4 Ditë €299

===============////=============


Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 12.00.00. Mbërritja në Pisa më 13.45. Transferta me autobus komod për në Pisa, Vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth4 orë pa ndalesa. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.


Dita e Dytë:  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Fjetje në Hotel


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja në ora 8.00 për në Firence. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Firence. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Pizës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 09.25. Mbrritja në Tiranë në 11.05.


Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobuz.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
rome dhe  firence
 
 
Çmimet e  dhomave
 » Rome-Firence
04 Prill - 4 dite
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
 € 299.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
   .
.
rome
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate