Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Budapest , me  avion direkt  , 4 dite  299 €

- Zbritje €30 për Rezervime të Hershme deri më 11 Shkurt për Nisje më 16 Shkurt.
  Budapest, 4 Ditë: Ishte €299 - Bëhet €269, Nisja më 16 Shkurt.
- Zbritje €30 për Rezervime të Hershme deri më 14 Shkurt për Nisje më 9 Mars.
Pranverë në Budapest, 4 Ditë: Ishte €299 - Bëhet €269, Nisja më 9 Mars.
Hungari
Nisjet me  16 Shkurt  dhe 09 Mars

Dita e Parë:

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 22.35 - Mbrritje më 23:55. Transfertë nga Aeroport ne  hotel .Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide  në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 14:25 - Mbrritje më 15:50. Fluturimi për në Shqipëri


Oraret për 16 Shkurt  dhe 09 Mars  nisje nga Tirana në 22:35 mbërritje në Budapest  23:55


kthim 19 Shkurt  dhe 12 Mars   Nisje nga Budapesti 14:25 mbërritje në Tiranë 15:50.


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

.

.
budapest - hungari
 
 
Çmimet e dhomave
 » Budapest
 nga  16 Shkurt , 4 dite
nga 09 Marsi , 4  dite 
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                             .
 € 299.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
                             .
           .
.
budapest
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.