Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2019  ne Paris , 4  dite 499  euro personi

paris qyteti i   magjishem
Paris 30 Dhjetor , Viti i Ri 2019 
- Fluturim direkt  nga Shkupi , 4 dite

Dita e Parë,

30 Dhjetor 2018. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17.40. Mbrritja në Paris në 20.40. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë,

31 Dhjetor 2018. Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri


Dita e Tretë,

1 Janar 2019. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Katërt,

2 Janar 2019. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja  në orën 21.15. Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.
 
.
.
  paris - viti i ri 2019
 
 
Çmimet e dhomave
Paris Viti i Ri
nga  30/12/2018-02/01/2019
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
 
  € 499.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
paris
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.