top of page

Tour në Tokyo dhe Osaka ne Japoni

8  dite nga  2499 €

 

Detajet e turit

Dita e Parë. 

Fluturimi Tiranë - Narita, Tokio nëpërmjet Vienës. Nisja nga Tirana në orën 04.50, Mberritja në Vjenë në orën 06.20.  Nisja nga Vjena në orën 13.30. 
 

Dita e Dytë. 

Mbrritja në Tokio në orën 08.50. Pritja në Aeroportin Narita, Tokio. Nisja për në Tokio. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
 

Dita e Tretë. 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Tokio: Observatori i Ndërtesës Qeveritare, Përmendore Meiji Shrine, Pallati Perandorit, Shibuya, Tempulli Sesoji në Asakusa. (Opsionale) Mbyllet me shëtitje në Kroçiere Lumore Sumida, Fjetje në Hotel.
 

Dita e Katërt. 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Nikko. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mberritje në Nikko. Vizitë e Toshogu Shrine dhe Ujëvarës Kegon. Kthimi në Tokio. Fjetje në Hotel.
 

Dita e Pestë. 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Malin Fuji. Ndalesë në Fuji. Vazhdimi për në Fuji Kawaguchiko. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Nagoya. Udhëtmi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
 

Dita e Gjashtë. 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë rreth 2 orë në Nagoya tek atraksionet kryesore, Vazhdimi i udhëtimit për në Kyoto. Vizitohet Tempulli Kinkakuji dhe Fushimi Inari Shrine. Vazhdimi i udhëtimit për në Osaka. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
 

Dita e Shtatë. 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Osaka e Kështjelles së Osakes dhe Umeda Sky Building. Nisja për në Kobe. Vizitë në portin e Kobe dhe fabrikës së prodhimit të pijes vëndase Sake. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tetë. 

Transferimi për në Aeroportin e Osakës. Nisja nga Osaka në orën 09.30. Mberritja në Mynih në orën 16.45. Nisja nga Mynihui në orën 21.50, Mberritja në Tiranë në orën 23.35.

 

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Narita nëpërmjet Vjenës dhe Osaka - Tiranë nëpërmjet Mynihut
-Bagazhe te plota.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Japonezeze për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet që nuk janë përfshirë.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Japoni.
4. Viza hyrese ne Japoni

 

Shenim: Permasat e dhomave jane me standartin aziatik

=========================

 

Tur në Tokyo  dhe Osaka

 

DATAT E NISJEVE

Nisja: 06-10-2024

 

06 Tetor 2024

Çmimi Total  -   4998  per  dy  persona

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page