top of page

Tirane-Itali  , linje Nderkombetare  Autobusi.

autobuz

ÇMIMET  DO JENE

ÇMIMI I BILETES   ITALI - SHQIPERI   fillon me   50 EURO 

 

PASAGJERET ME SHTETESI  SHQIPTARE NE KTHIM DUHET TE KENE PATJETER PASHAPORTE SHIPETARE ,

PASAGJERET ME SHTETESI SHQIPTARE NE VAJTJE DUHET TE KENE PATJETER

FTESEN NGA  PALA  PRITESE 

OSE LEJE QENDRIMI

OSE ME VIZE,

OSE  VOUCHERIN E  HOTELIT  KU  DO  AKOMODOHEN

SIGURACIONIN E   SHENDETIT NE UDHETIM ,

BILETEN  E UDHETIMIT VAJTJEARDHJE  

SI DHE MJETE  MONETARE TE MJAFTUESHME

 

FALEMINDERIT PER MIRKUPTIMIN

Qytetet  ne  Itali ne te  cilat  shkon  Autobusi

============

TRIESTE

UDINE
TREVIZO
VENEZIA
PADOVA
VICENZA
VERONA
BRESCIA
BERGAMO
MILANO
ALESSANDRI
ASTI
TORINO

Nisja Nga Tirana  drejt   Italise 3 here ne jave 

ne nje  nga   ditet  me poshte

 

 e  Hene  e Merkure  e Premte

ne oren 07:00 

 

Çmimi i biletes

============

Nje drejtim  eshte 

x €  i  rritur

x €  femije 2- 12 vjeç

 

dhe vajtje ardhje 

x Euro i  rrituri

x  Euro femija 2- 12  vjeç

 

0 – 2 Vjeç free pa te  drejte     sedilje ,

 =====================              

NISJET  nga SHQIPERIA  dhe  ORARET

Qyteti                                                       Ora 
SHKODER TEK TURIZMI -----------------11:00
BUSHAT SUKA SERVIS -------------------10:30
DAJC KARBURANT GEGA-----------------10:00
LEZHA RRUGA SHKODRES -------------- -9:45
MILOT RESTORANT UNIVERS -------------9:30
LAC URA PATOKUT ----------------------- 9:30
MAMURRAS KARBURANT ERI --------- --9:30
FUSHE KRUJE KARBURANT KASTRATI - - 9:00
TIRANE TERMINALI  P.SPORTIT  A.RUSI--  7:00
DURRES STACION TRENI ------------------8:00

Stacionet ne kthim nga Italia , do jene si me poshte:

=======================

TORINO-------- -VIA VITTORE EMANUELE PARA GJYKATES

ASTI - -----------OVEST

ALESSANDRI-- - OVEST, USC SAN MIKELE

MILANO -------- CASCINA GOBBA

BERGAMO ------ DALMINE

BRESCIA------- - DESENZANO

VERONA------- - VERONA EST, ZONA SAN MARTINO

VICENZA ------- OVEST TEK PARKINGU

PADOVA ------ – ARINO LIMINELO

VENEZIA ------- PREGANZIOL

TREVIZO ------- PALMANOVA-FRRATA

UDINE --------- GONARS, AUTOGRILL NE AUTOSTRADE

TRIESTE -------  AREA DI SERVIZIO A4/E70 ''DUINO'' - SOSTA TECNICA

 

Nisjet nga Torino  drejt Shqiperise.

 

3  here  ne jave

 

 

Çmimi i Biletes per te rritur 

 

Nje drejtim  x €

dhe 

Vajtje  ardhje  x €

Femija

    Nje drejtim   x €   ,

dhe 

Vajtje  ardhje  x €

.

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:


- Pasaportën biometrike;
- Siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;
- Leje  qendrimi

- Vize  pune  apo  studenti

- Garanci orgjinale  me firme  e vule nga  Komuna

 

RREGULLORE PER LINJAT DETARE + TOKESORE .

 1. BILETAT DITEN E NISJES NUK CANCELOHEN ME DHE AS NUK KANE RIMBURSIM.

 2. PAX TE CILET NUK PARAQITEN PER UDHETIM DITEN E NISJES DHE NUK KEMI ASNJE NJOFTIM  I DIGJET BILETA, NUK KA RIMBURSIM, POR VETEM RIUDHETIM BRANDA NJE MUAJI PA PAGUAR ASGJE.

 

 1. . NESE PASAGJERET  KTHEHEN DITEN E NISJES , KANE MUNDESI RIPERDORIMI EDHE NJE HERE BRENDA NJE MUAJI VETEM BILETEN E AUTOBUZIT, NDERSA BILETEN E TRAGETIT DUHET TA RIBEJE.

 2. NESE PASAGJERET KTHEHEN DY HERE, I ESHTE DJEGUR E DREJTA E RIUDHETIMIT. DHE NE RASTIN KUR PASAGJERET KTHEHEN NE POLICINE E BARIT JU ESHTE EZAURUAR BILETA.

 

 1. PASAGJERET TE CILET KTHEHEN NE DOGANEN SHQIPETARE  KANE TE DREJTE TE RIUDHETOJNE EDHE NJE HERE BRENDA NJE MUAJI  MUAJI VETEM BILETEN E AUTOBUZIT, NDERSA BILETEN E TRAGETIT DUHET TA RIBEJE PERKATESISHT ME DATEN E BILETES.

 

 1.   RIMBURSIM MBRAPSH TE BILETAVE PER PASAGJERET E KTHYER NUK KA.

           NE RASTE SE KTHEHEN NE BARI, APO NE VENDET QE RRUGA TOKESORE KALON TRANZIT

           PAX NUK KANE   MUNDESI RIPERDORIMI, I DIGJET BILETA.

 

 1. . RREGULLAT E BILETES SE FEMIJEVE LINJA DETARE.

 1. NGA MOSHA  0-4 QUHEN INFANT
  KUR MBUSH 4 QUHEN CHILD

 2. NGA MOSHA  4-12 QUHEN CHILD

 3. NE MOMENTIN QE MBUSH 12 QUHET ADULT.

 4.  

RREGULLAT E BILETES SE FEMIJEVE LINJA TOKESORE.

 1. NGA MOSHA 0-2 QUHET INFANT

 1. KUR MBUSH 2 QUHET CHILD

 2. NGA MOSHA 2-12 QUHET CHILD
  NE MOMENTIN QE MBUSH 12 QUHET ADULT

 

NESE SHKELEN DHE RREGULLAT E BILETAVE TE FEMIJEVE PASAGJEREVE NUK I DOREZOHET CHEKINI DHE DO PAGUAJNE DIFERENCEN.

 

1. Agjensia nuk eshte e detyruar te coje pasagjeret ne vendet ose ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.

2. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.

3. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.
4. Pasagjeret duhet te kene me vete pashaporte dhe dokumente te tjera te nevojshme per kalimin ne dogane.

 

JU VEME ME DIJENE QE KETO RREGULLA NUK DO SHKELEN PER ASNJE ARSYE

 

 

JU FALEMINDERIT PER BASHKEPUNIMIN,  PRESIM MIREKUPTIMIN TUAJ.

bottom of page