Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

UDHETIME   DIREKT  PER  NE  DUBAI  DHE   ABU DHABI  
 ose me tranzit  nepermjet  Dubait   drejt :
ZANZIBARIT  , 
MALDIVEVE ,
PATTAYA ,
PHUKET ,
INDI ,
BANGKOK,

.

.
Emiratet e Bashkuara Arabe
+ -

• Shtetasit shqiptarë, rezident ose jo në EBA, të cilët udhëtojnë drejt Emirateve të:  Dubai, Sharjah,  Ras Al Khaimah,  Fujairah; Um Al Quwain dhe Ajman, përpara udhëtimit, duhet të kenë vizë te vlefshme për të hyrë në territor. (Përjashtohen nga ky detyrim Pasaportat Diplomatike dhe të Shërbimit).

• Ata duhet të paraqesin test PCR negativ të printuar, jo më të vjetër se 72 orë nga mbërritja në territor. Në aeroportet sa më sipër, ofrohet test PCR falas. Nuk aplikohet karantinë.


• Shqipëria është përfshirë në listën e vendeve me ngjyrë jeshile nga Emirati i Abu Dhabit. Qytetarët mund të fluturojnë me linja direkte në këtë Emirat. Nuk kërkohet karantinë.

.
.
.