top of page
Vienë  - 4  dite   me  avion
 
Detajet e turit

Dita e Parë:

Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 07.10 - Mbrritje në Vjenë më 08.55. Vizite ne qender te qytetit.  Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 09:35- Mbrritje më 11:10.

Me Shume Detaje:

Pagesa përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.

(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
(Nuk perfshihen bagazhe extra ne cmim)


Në pagesë nuk janë përfshirë:
Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:


1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.


Kujdes : Nisjet më datë 9 Nëntor dhe 27 Nëntor janë me Fluturime Prishtinë - Vjenë. Ne ofrojmë autobusin për në Aeroport vajtje ardhje.

============

Udhëtim në Vjenë

DATAT E NISJEVE

Nisja: 09-11-2023

Çmimi Total  -  678 €  per  dy persona

Nisja: 27-11-2023

Çmimi Total - 738 €  per  dy persona

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page