top of page
Janinë - Meteora - Kastoria  
 
2  Ditë - 65€
HOTEL 3* ose 4* 
 
JANINE - METORA - KALLABAKA - KASTORIA

►QERSHOR: 01 , 08 , 15 , 22 , 29

     

Program

 • 1-DITA E PARE

  -Nisja nga Tirana në oren 05.00.
  ►Nisja nga Durresi ne oren 05:30. ( Kthimi ne Durres 5 euro extra )

  Vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

   

 • 2 -DITA E DYTE

  ➤Mengjesi në hotel. Paradite, vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi që shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. Konsumimi i ushqimit në Meteora. Vizitë në Kostur. Kthimi ne Shqipëri nga dogana e Kapshticës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe.
  Mberritja në Elbasan dhe Tiranë në mbremje.

  Fundi i shërbimit tonë .

  Duhet te keni me vete :

  -Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


  POLITIKAT E FEMIJEVE:
  Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
  • 0-3.99 VJEC FALAS
  • 4-8.99 VJEC 50 % ZBRITJE
  • MBI 9 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

 •  

 • SHENIM

 • ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20
  ► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITE PARA
  ► PER REZERVIM, MUND TE PAGUANI 50% TE SHUMES TANI, NDERSA PAGESEN E PLOTE DERI 7 DITE PARA NISJES.
  ► NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .
  ► CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.
  PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PRISHJE TE AUTOMJETIT DERI NE 2h 59min, PAS KSAJ ORE, NESE AUTOMJETI NUK RREGULLOHET APO NUK ZEVENDESOHET AGJENSIA JU RIMBURSON 35% TE CMIMIT TE PAKETES. 

 • ► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15
  EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, VENDET E TRETA 5 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

Te perfshira ne Çmim

 • Mëngjesi

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*

 • Transporti me automjet komod

Nuk jane te perfshira ne cmim

 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim

 • Hyrja në monumente dhe muzeume.

 • Gjithcka e papërmendur me sipër.

 • Taksa lokale €3 per dhome hotel 3*

 • Taksa lokale €7 per dhome/nate hotel 4*    

 • Taksa Ambjentit Ditore për akomodim për një (1) natë (jo për për 1 person) në hotele në Greqi duke filluar nga 1 Janar 2024 .Taksa paguhet nga klienti ne momentin e hyrjes ne hotel.

  Akomodim midis muajve Mars - Tetor
  ▪     Apartament €1.50 apt/nata
  ▪     Hotel 1 & 2 * €1.50 dhoma/nata
  ▪     Hotel 3* €3 dhoma/nata
  ▪     Hotel 4* €7 dhoma nata
  ▪     Hotel 5* €10 dhoma/nata

  Akomodim midis muajve Nëntor - Shkurt
  ▪     Apartament €0.50 apt/nata
  ▪     Hotel 1 & 2 €0.50 dhoma/nata
  ▪     Hotel 3* €1.50 dhoma/nata
  ▪     Hotel 4* €3 dhoma nata
  ▪     Hotel 5* €4 dhoma/nata

 • ==========

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
bottom of page