top of page

DUBROVNIK – KOTOR – TIVAT - BUDVA ,

 

3 DITË

Nisjet

 
 • ► SHKURT:  23.

 •  

 • HOTEL ADRIA (ME PISHINE) 119 Euro/personi HB
  HOTEL LERO (NE QENDER TE DUBROVNIKUT
  ) 119 Euro/personi HB


 • ► MARS: 01, 08, 15, 22, 30.

 • ► PRILL: 05, 12 , 19, 26.

  HOTEL ADRIA (ME PISHINE) 129 Euro/personi HB

 • HOTEL LERO (NE QENDER TE DUBROVNIKUT) 129 Euro/personi HB

Program

 • TIRANE - DUBROVNIK

 •  

  Dita e pare
 • ► Nisja nga Tirana në orën 06:00.
  ► Nisja nga Durresi ne oren 5:20. (Pagesë extra 5 euro/personi)
  (Per realizimin e transfertave nga Durresi duhet minimalisht 9 persona pjesemarres)

 • Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per te konsumuar mengjesin.
  I drejtohemi më pas Ishullit të Shën Stefanit ku do të kryejmë një ndalesë të shkurtër panoramike. Vizita e rradhës do të jetë qyteti i Kotorrit i cilesuar si nje nga qytetet me te bukura ne Malin e Zi. Ne Kotor do te vizitojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve, Gjirin e Kotorit (Opsionale shetitje me anije ne Gjirin e Kotorit 6 euro/personi). Kohe e lire per te konsumuar dreken ne Kotor (individuale). Nisemi drejt Dubrovnikut ku do te kryejme dhe akomodimin ne hotel. Pasdite e lire prane ambienteve te hotelit ku mund te shfrytezojme facilitetet e hotelit. Darka ne hotel.

 • Dita e Dyte  - DUBROVNIK

 •  

 • Pas mengjesit ne hotel nisemi drejt qytetit te vjeter te DUBROVNIKUT.Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut. Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi per Europen. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Vizita perfshin: Manastirin Francescan & Domenican. Porta e Piles dhe Ujembledhesin  Onofrio, Farmacia e Vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit ( Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj), Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statujen e Heroit Orlando dhe Shkrimtarit Marin Drizic, Kullen e Mincetes. Portin e Qytetit.  Pas vizites se qytetit te Dubrovnikut kthehemi ne hotel. Darka dhe Akomodimi ne hotel.

 •  

 • Dita e trete -  TIVAT - BUDVA - TIRANE

 •  

 • Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit ne hotel nisemi drejt Tivat i cili eshte nje nder qytetet bregdetare me terheqes, vazhdojme drejt Porto Montenegro, një nga vendet më luksoze të Malit të Zi.  Me pas i drejtohemi qytetit te Budves, vizitojme qytetin e vjeter te Budvas dhe kohe e lire. Me pas nisemi per ne Muriqan per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirit Shqiptar. Mberritja ne Tirane ne mbremje rreth ores 20:00.

 • Fundi i sherbimit tone!

 •  

 • Për të udhëtuar nga Shqipëria drejt Kroacise, duhet të posedoni:

 • Pasaporte Biometrike e cila duhet te kete vlefshmeri 3 muaj nga momenti i daljes nga Kroacia.

 •  

 • POLITIKAT E FEMIJEVE:
  Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
  • 0-2.99 VJEC FALAS
  • 3-11.99 VJEC 50% ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

 • SHENIM

 • ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA 75% .
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR, DHE ANASJELLTAS.
  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

  ► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, VENDET E TRETA KANE KOSTO 5 EURO/PERSON,NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

 •  

 • Te poerfshira ne Cmim

 • Transporti me automjet komod

 • Mëngjesi dhe darka

 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit

 • Akomodim në hotel

 • Perdorimi i pishines dimerore per hotel Adria

 • Nuk jane te perfshira ne cmim

 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim

 • Biletat e hyrjes nëpër muze

 • Taksa e qytetit të Kotorrit 1 EUR/person

 • Taksa Lokale ( 2 Euro / Personi ne nate )

 • Shëtitja me anije në Kotor 6 Euro/person

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
bottom of page