Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim ne   Korfuz  Allinclusive  -  3 dite  fillon nga  79  euro

Greqi

Hotel 2*S  nga 79  euro ,
Hotel 3* nga  109 euro
Hotel 3*S nga 119 euro

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana në oren 22.00 te nje  nate me pare dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz rreth  ores  10.00. Sistemimi  në Hotel.


Dita e Dytë:

Allinclusive   në Hotel. Mbasdite  Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri, Udhëtimi nëpërmjet Igumenicës dhe Qafë Botës. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje:
Në pagesën  përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në hotel Telemachos 2*S
-Allinclusive   për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Korfuz me shoqerues Shqiptar

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

.
.

All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë fillon nga  €79

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Weekend II

nga 06/09/2019 në 08/09/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 119.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 129.00

 

» Weekend III

nga 13/09/2019 në 15/09/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 119.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 129.00

 

» Weekend IV

nga 20/09/2019 në 22/09/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 109.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

 

» Weekend V

nga 27/09/2019 në 29/09/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 109.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

 

» Weekend VI

nga 04/10/2019 në 06/10/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 109.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

 

» Weekend VII

nga 11/10/2019 në 13/10/2019                                                                                          Tarifa  »

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                    € 79.00

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                               € 109.00

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
CORFU
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrat