Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  e  Vjeshtes   2019

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Touri i Madh i Anadollit  , 6  dite   nga  €480
Anadoll : Udhetim me  Avion dhe Autobus  Nisje  date 17 & 25 Shtator
Stamboll- Selanik me Autobus, 3 nete €99 ,

Stamboll-Selanik: -     Nisje  cdo te  Enjte deri me 31 Tetor

Greqi - Halkidiki : Udhetim me autobus  Nisje çdo të Martë e të Premte
Greqi- Korfus: Udhetim me autobus Nisje çdo të Martë e të Premte
Korfuz :  Nisje më 30 Gusht   cdo te  premte  deri 11 Tetor ,perfshire transporti  dhe trageti
Mali i Zi- Ulqin  ,  Nisje  cdo te  Premte nga 13 Shtatori  deri me 11 Tetor
Greqi-Riviera Olimpike , Udhetim me autobus Nisje çdo të Martë e të Premte
Kroaci - Nisjet me      ► 4, 18 Tetor  , ► 1, 15, 28 ,  29 Nentor  , ► 6 Dhjetor 
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  50 €
Greqi - Vizitohen: Janina dhe  Meteora  ,Data e Udhetimit  ,► 7 , 14  , 21 , 28 Shtator , ► 5 , 12  , 19  , 26  Tetor , ► 2 , 9 , 16 , 23 , 28 , 29, 30 Nentor
Budva -Ulqin -Kotorr , 2 dite  fillon nga  39 €
Mali i Zi: Budva - Kotorr - Ulqin - Perast - Ada Bojana  ,Data  ,► 7 , 14  , 21 , 28 Shtator , ► 5 , 12  , 19  , 26  Tetor , ► 2 , 9 , 16 , 23 , 28 , 29, 30 Nentor
Stamboll direkt me avion  , 4 dite nga  249 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  ne   muajit   Shtator dhe Tetor,  qendrim kater  dite .
Stamboll: Udhetim me  autobus  Nisje    25 Shtator
Vjeshtë në Beograd, 3 Ditë €89
Beograd: Nisje më 20 Shtator  dhe 4 Tetor.
Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €79
Sofje: - Nisje më 20 Shtator, 4 Tetor.
Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149
Bukuresht: Nisje më 26 Shtator, 10 Tetor.
Amsterdam: - Nisja më      20  dhe  27  Shtator -
Antalya dhe  Cappadocia me  Avion  , 7 dite   nga  479  €
Turqi - Antalya dhe Cappadocia 7  dite  , Data e Udhetimit  20 Shtator
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: -Udhetim me  autobus , nisja më    02 Tetor   2019 .

Paris dhe Mynih, Nisja më    07 Tetor

Pragë-Vjene-Budapest -Beograd me  autobus  , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më       26 Shtator  dhe 24 Tetor
Udhetim  ne  Barcelonë me  autobus , 8 Ditë  nga  €399
Barcelone: Nisja më   21 Shtator, 19 Tetor , 25 Nentor , 21 Dhjetor  2019
Paris: - Nisja më    14 Shtator dhe 12 Tetor  
Udhetim ne  në Barcelonë me autobus , 7 Ditë €329
Barcelone: Nisja më  15 Shtator  dhe 13 Tetor  2019
Napoli  dhe Sorrento   , 5  dite   €259  .
Itali - Nisja më    27 Shtator dhe 11 Tetor
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Udhetim me  autobus  , Nisja më 06 Tetor , 03 Nentor 2019
Vjeshtë në Pragë, 5 Ditë €349
Prage: Nisja më 01  dhe  29 Tetor
Vjeshtë në Budapest dhe Vjenë, 4 dite € 289
Budapest: Nisje më 28 Shtator, 19 Tetor
Kryeqytetet e Skandinavise  ,  6  Dite  €599
Stockholm-Oslo-Copenhagen : Udhetim me autobus dhe avion , Nisja më 25 Shtator.
.