Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Vjeshte 2018 - Udhetimet ne grup me guide

travel photo together
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi
Weekend All Inclusive në Korfuz fillon nga 69€
Korfuz: - Nisja më   26 Tetor , 02  , 09 , 16 , 23 , 27   Nentor . - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget, Fjetjen 2 netë në All Inclusive.  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
Manastir - Bitola, 2 dite €49
Maqedoni - Nisje më , 17, 24, 27, 28 Nëntor. Qëndrimi 1 natë. Mëngjes, Drekë dhe Darkë Speciale me Muzikë. Akomodimi ne   - Hotel Molika 3*S, - €49. Transporti Vajtje Ardhje i përfshirë.

Mostar-Medjugorje  , 2 Ditë €60

Bosnje : Nisja më   ►   27-28 Tetor ,► 3-4 ,7-8 ,10-11 ,17-18 , 24-25, 28-29 Nentor , ► 1-2 , 8-9 , 15-16 , 22-23 Dhjetor ,  - Vizitohet: , Mostari , Medjugorje ,  Ujvara  Kravica . Fjetje 1 netë në Medjugorje ne Hotel me 4* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Vjeshtë në Stamboll, 2 Netë €79 dhe 3 nete €99
Stamboll: - Nisja më    25 Tetor , 01,08,25 Nentor - Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 ose 3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
Stamboll direkt me avion  , 3 dite nga  209 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt 02,03 , 09, 10 ,17 ,  30 Nentor tre  dite   per 219  euro, 27 , 28 ,29 Nentor tre dite per 229 euro     . Akomodimi ne hotele me  4  *  me mengjesin te perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Struge   dhe   Oher , 2 dite  fillon nga  40  €
Maqedoni - Vizitohen: STRUGE, OHER, SHEN-NAUM, TUSHEMISHT ,Data e Udhetimit:►27 Tetor ,   ►3 , 10 , 17 , 24 , 28 Nentor ,Hotel Diplomat 3* 40 Euro / person  ,Hotel Mirage 4* 55 Euro / person .Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus , Fjetjen 2 netë në FB.

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 29 Tetor  dhe 25 Nentor  .Vizitohen: Paris, Bregdeti Dalmat, Zagreb, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Vjeshte  në Stamboll, 4 Ditë €239

Stamboll: - Nisja më    25  Tetor .Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 3 netë në hotel me 4* BB  per 239  euro . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Paris: - Nisja më  25 Nentor- Vizitohen: Paris në Francë. Fjetje 3 Netë në Paris. Mëngjeset në Hotel. Tirane-Shkup-Tirane me autobus.  Fluturimi Direkt me avion Shkup - Paris - Shkup. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar.  
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  50  €
Greqi - Vizitohen: Janina dhe  Meteora  ,Data e Udhetimit Çdo  te  shtune  gjate muajit  Shtator  ,Tetor  dhe Nentor  ,Hotel Alexiou 3* per 50 Euro / person ne BB .Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobus , Fjetjen 1 natë në BB ose  FB. Shetitjet dhe transfertat me autobus ,shoqerues nga Agjensia
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: - Nisja më 31 Tetor dhe 25 Nentor - Vizitë: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Beograd. Vajtje-Ardhje dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobuz, Fjetjen në Hotel me mëngjese, Shqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Stamboll: Nisje 31 Tetor   dhje 25 Nentor - Vizitohen: Stamboll , Selaniku , Sofie. Fjetje 2 netë në Stamboll , nje nate ne Selanik  dhe nje nate ne Sofje . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Serbi: Nisje 02  dhe 27   Nentor - Vizitohen: Shkupi , Beogradi dhe Prishtina. Fjetje 2 netë në Beograd ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Bullgari: Nisje  02  dhe 27 Nentor - Vizitohen: Shkupi dhe Sofje. Fjetje 2 netë në Sofie ,  Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin  dhe Darken  perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.

Mali i ZI & Kroaci- 3 ditë €89, Nisja më   26  Tetor ,09, 28 , 30 Nentor  dhe 08 , 23 , 24  Dhjetor  .Vizitohen: Budva , Kotorri , Shen Stefani , Dubrovniku . Fjetje 2 netë në Budva  ne  hotel me 3* me mengjes e me darke perfshire , Shetitjet dhe transfertat si ne Program . Shoqerues  grupi nga Agjencia .

Sarajeve-Mostar-Medjugorje  , 3 Ditë €89

Bosnje : Nisja më   26 Tetor    dhe 09 Nentor   - Vizitohet: Sarajeva , Mostari , Medjugorje. Fjetje 2 netë në Sarajeve ne Hotel me 3* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Bukuresht: Nisje 25 Tetor  dhe  08 Nentor - Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti  ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht  dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Greqi- Selanik :  26 Tetor , 08 , 16 ,28 , 30 Nentor 07 , 21 Dhjetor  Vizitohen: Selaniku  , Kastoriaja. Fjetje 2 netë në Selanik ,  Akomodimi  ne  hotel 3* per 79  euro  dhe hotel 4* me 89 euro  me mengjesin    perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Vjeshte  në Berlin, 5 Ditë €379 ,direkt me avion
Gjermani-. Udhetim ne  Berlin  nisja me  25 Nentor 5  dite  379  euro.  , fluturim direkt  me  avion  Prishtine -Berlin - Prishtine , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   te  perfshire . Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.


Pragë-Vjene-Budapest -Beograd , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më 22 Tetor - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
Çeki-Hungari. Udhetim ne  Prage -Budapest 30 Tetor , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage - Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program
Itali-Kroaci : Nisje  07  dhe 28  Nentor - Vizitohen: Rijeka , Zadari Verona ,Venecia , Spliti. Fjetje 1 nate në Zadar , 1 nate ne Venecia, 1 nate ne Verona   dhe nje nate ne Split . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Bukuresht: Nisje 07 dhe 28  Nentor- Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti , Beogradi ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht , nje nate ne SOfje   dhe nje nate ne Beograd. Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire dhe ne  Bukuresht  perfshihet dhe darka .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.

Amsterdam: - Nisja më  02 Nentor- Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje 3 netë në Amsterdam. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Budapest -  Direkt  me Avion , 4 Ditë €299

Budapest: Nisje me 08 Dhjetor. - Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Paris dhe  Disneyland , 5 Ditë €449 , nisja me  26 Nentor
France - Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Podgorice -Bruksel - Bruksel , transferta  vajtjeardhje Tirane Podgorice me autobus, akomodimi ne hotel 3* me mengjes   te  perfshire. Vizite  ne  Disneyland  . Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329
Strasburg: - Nisja më 25 Nentor - Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck. Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë. Udhëtimi me Autobus, Mëngjeset në Hotel, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399 , Nisja me  19 Tetor
Barcelone:  - Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.

Vjene  dhe  Budapest , 4 Ditë €339

Vjene: Nisja më 20 Tetor  - Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €369
Barcelone: Nisja më 29 Tetor - Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Udhetim ne  Barcelone  , 8 Ditë €399
Barcelone : Nisje më 27 Tetor - Kroaci-Itali-France-Spanje. Fjetje: 2 netë në Milano, 1 natë në Opatija, 1 natë në Trieste, 3 netë në Barcelone. Udhëtimi me autobus Tiranë - Opatija - Milano - Nice - Barcelone - Monte Carlo - Milano - Trieste - Tiranë.Shetitjet dhe transferta si ne Program, shoqerues  grupi nga  agjencia .
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi , 6 dite € 399.00
Athine: - Nisje më 4 Nëntor - Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi , 5 dite € 319.00
Athine: - Nisje më 8 Nëntor - Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus, Transfertat me autobus, Akomodim në Kroçieren Celestyal për 3 netë qëndrimi në Ultra All Inclusive, Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
Dubai: - Nisja më 22 Nentor - Çmimi përfshin: Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel me mëngjese, Transfertat dhe Shëtitjet , shoqerues  grupi nga Agjencia .
Bangkok: Nisja më 26 Nëntor - Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje 3 netë Hotel 5* në Bangkok dhe 2 Netë Hotel 5* në Pattaya. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe Tajlandeze gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait. Transferta me Autobus për në Shkup.
Rome  dhe Vatikan, 5 dite  €249
Itali - Udhetim ne  Rome dhe  Vatikan me  28 Nentor  .Ne cmim perfshihet :Udhetimi me  autobuis  dhe me traget durres  bari Rurres, Akomodimi ne Hotel me 3* me mengjes per  dy nete dhe  dy nete ne  traget , Transfertat  , shetitjet  dhe shoqerues  shqiptar  gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise.
Shtutgart-Strasburg-Zyrih, 7 Dite € 549
Strasburg: Nisja më 24 Nëntor - Vizitohet: Mulhouse, Colmar, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Zyrih, Lucerne, Berne, Lozane, Bazel. Fjetje: 1 natë në Shtutgart, 2 netë në Strasburg, 2 netë në Zyrih dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi direkt Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferta me Autobus për në Prishtinë, Transferta dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Rome -Firence -Venecia , 5 dite  €259
Itali -Kroaci Udhetim ne  Rome  , Firence , Venecia, Opatija  me   28 Nentor  .Ne cmim perfshihet :Udhetimi me  autobus dhe me traget  Durres  Bari  Durres, Akomodimi ne Hotel me 3* me mengjes per  4  nete dhe  nje nate ne  traget , Transfertat  , shetitjet  dhe shoqerues  shqiptar  gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise.
Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: - Nisja më 26 Nëntor: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.
Amsterdam: Nisja më 24 Nëntor - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.
Amsterdam dhe Bruksel, 5  dite  € 449
Amsterdam: Nisja më 26 Nëntor. Vizitohen: Amsterdam, Bruksel Hagë dhe Rotterdam. Fjetje 3 netë në Amsterdam dhe 1 natë në Bruksel. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Spanjë dhe Portugali,13 Ditë €629
Madrid-Lisbone : Nisja më 20 Nëntor. Vizitohen: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Porto, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada, Valencia, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano. Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë Madrid, 1 natë Porto, 1 natë Lisbonë, 1 natë Malaga, 1 natë Valencia, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë , shoqerues  grupi nga agjencia .......
.