Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Viti i Ri   ne Berlin, 29 Dhjetor , 5 dite €499

Berlin  Gjermani

Dita e Parë, 29 Dhjetor 2019:

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë - Berlin. Nisja nga Podgorica në orën 10.00. Mbrritja në Berlin në orën 12:00. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Mbrritja në Dresden. Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdenit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë, 30 Dhjetor 2019: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Leipzig. Mbrritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Potsdam, Mrritje në Potsdam. Vizitë e Monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi udhëtimit për në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë, 31 Dhjetor 2019:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt, 1 Janar 2020:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.


Dita e Pestë, 2 Janar 2020:

Mëngjesi në Hotel. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Podgoricë, Nisja në orën 16.15. Mbrritja në 18.45. Transferimi me autobus nga Podgorica në Tiranë.


Me Shume Detaje:

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Podgoricë - Berlin - Podgoricë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Podgoricës.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
Viti i ri ne   ne  berlin
.
 
Çmimet e dhomave
Berlin
 29 Dhjetor  2019. 5 dite
  Tarifa
Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 499.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate