Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020 ne  Manastir Bitola , 3  dite    109  €
Maqedoni

Dita e Parë, 31 Dhjetor 2018:

 Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Vazhdimi i udhëtimit për në Bitola. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Darkë Speciale Me Muzikë dhe Argëtim në Hotel Molika. Fjetje në Hotel


Dita e Dytë, 1 Janar 2019:

Mëngjes në Hotel. Të lirë për në Stacionin e Skive.
Pasdite Vizitë e shkurtër në Monumentet e qytetit.
Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë, 2 Janar 2019:

Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë.
Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja.


Hotel Molika 3* Superior - 2 netë €109


Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Drekat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor (Pije të papërfshira);
4. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 1 Janar (Pije të papërfshira);


Fëmijët deri 2 vjeç, falas.
Fëmijët deri 5 vjeç - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si 5 - 11.9 vjeç.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Shtesë për Transportin Vajtje Ardhje €30.
.
.
manastir-STRUGE -oher-shen naum
 
 
Çmimet e dhomave
 Struge-Oher
 31 Dhjetor    ,  3 dite        
 
 Hotel MOLIKA 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
.Extra transporti  30 euro personi
   € 109 
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 

.

struge
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.