Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  per  Vitin e Ri  2020   

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

👉Viti i Ri në Paris, 5 Ditë €549
Paris: - Nisja më 29 Dhjetor , me  Avion direkt nga Tirana.
👉Viti i Ri në Dubai, 8 Ditë €1099
Dubai: - Nisje më  26  dhe  30 Dhjetor , me avion nga Shkupi .
👉Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €269
Stamboll: Nisje më 29 dhe 30 Dhjetor. Me  avion.
👉Viti Ri në Vjenë dhe Pragë, 6 Dite € 469.00
Prage: Nisja më 28 Dhjetor , me  avion  nga Tirana
👉Viti i Ri në Bruksel dhe Amsterdam , 6 Dite € 599.00
Bruksel: Nisja 29 Dhjetor . Me avion direkt nga Tirana
👉Viti i Ri në Vjenë, 3 Ditë €349
Vjene: - Nisja më 31 Dhjetor. Me avion direkt nga Tirana
👉Viti i Ri në Stamboll, Selanik,Sofie -  5 Dite € 189.00
Stamboll: Nisje më 29 Dhjetor , me autobus
👉Viti i Ri në Sofje dhe Selanik, 4 Dite € 139.00
Sofje: - Nisje më 30 Dhjetor. Me  autobus

👉Viti i Ri në Beograd dhe Sarajeve , 4 Dite € 139.00
Beograd: Nisje më 30 Dhjetor ,  Me autobus.

Viti i Ri All Inclusive në Ulqin , 3 dite  €149
Ulqin: Nisje më 31 Dhjetor, Hotel Holiday Village 4*S
.