Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  per  Vitin e Ri  2022   

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Viti i Ri 2022

.....
Nisja me 30 Dhjetor 2021. Fluturim  direkt me avion.
Nisja me 29 Dhjetor 2021. Fluturim  direkt me avion.
Nisje ne date 31 Dhjetor . Fluturim me avion   charte
Nisje ne date 29 , 30 & 31 Dhjetor fluturim direkt me  Air albanian dhe Pegasus
Nisje ne date 31 Dhjetor  e qendrim tre  dite
Nisja ne date 31 Dhjetor  e qendrimi  tre  dite
Fluturim ne grup  date 31 Dhjetor e qendrim 4 dite
Fluturim ne grup date 28 Dhjetor e qendrim 5 dite
Nisja  ne grup  date 31 Dhjetor e qedrim  3  dite

We've loved every minute of our journey
Nisja me 26 ,27 , 30  Dhjetor 2021. Fluturim  direkt me avion.
Nisja me  autobus  date 29 Dhjetor
Nisja me  autobus  date 29 Dhjetor
Udhetim ne grup me  autobus . Nisja ne date 30 Dhjetor
Nisja me 29 , 30  dhjetor  dhe  fluturim me Air Albanian
Nisje  ne date 31  Dhgjetor  udhetim me  autobus
31 Dhjetor  dhe  qendrimi  2 , 3 apo 4 dite .Individual
Ne grup me autobus  nisje 30 dhe 31 Dhjetor
Nisja ne 31 Dhjetor  Hotel AZUL 4* S individual
Nisja me 31 Dhjetor  Hotel 3*S , individual
31  dhjetor  2  ose 3  dite ,individual
Hotel Beograd 3*- €49
Hotel Izgrev 5*- €155
Hotel Drim  4* - €169
Nisje më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 ose 3 net
.