Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2019  ne  Viene  ,4 Ditë € 429 ,  udhetim me avion nga Oheri

Viti i Ri  2019 - 4  dite  , Austri 


Vienne  29 Dhjetor 18  - 01 Janar   19

Programi 

Dita e Parë,

29 Dhjetor 2018: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 13.00. - Mbrritje në Vjenë më 14.35. Transfertë Aeroporti i për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë,

30 Dhjetor: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë,

31 Dhjetor 2018: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt,

1 Janar 2019: Mangjesi në hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 10.50. Fluturimi Vjenë - Ohër. Mbrritja në Ohër më 12.30. Nisja me autobus për në Shqipëri.


Me Shume Detaje:

Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Ohër - Vjenë - Ohër.
2. Fjetje në Hotel 3 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.Viti i Ri  2019 ne  Viene
Çmimet e dhomave

nga 29/12/2018 në  01/01/2019                                                                                                         Vlefta

Hotel 3* Dhomë Standart    (Max: 3 Rritur)
                                                                             € 429.00                            
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
viene
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.