Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020  ne  Viene  ,3 Ditë € 349 ,  direkt  me avion nga  Tirana 

Viti i Ri  2020 - 3  dite  , Austri 

=========================

Vienne  31 Dhjetor 19  - 02 Janar   20

Dita e Parë, 31 Dhjetor 2019:

Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 13.20. - Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë, 1 Janar 2020:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë, 2 Janar 2020:

Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11.00. Fluturimi Vjenë - Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 12.35.


Me Shume Detaje:
Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Tiranë - Vjenë - Tiranë.
2. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.Viti i Ri  2020 ne  Viene
Çmimet e dhomave

nga 31/12/2019 në  02/01/2020                                                                                                       Vlefta

Hotel 3* Dhomë Standart    (Max: 3 Rritur)
                                                                             € 349.00                            
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
viene
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.