Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Vienë  dhe  Budapest  ,  4  dite  nga  €309 

Hungari

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 15:00 - Mbrritje në Budapest më 16:25. Transfertë për në Budapest. Shëtitje Panoramike në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë me autobuz dhe guidë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Udhëtimi për në Vjenë me Autobus. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritje më në Vjenë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt: Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Fluturimi direkt Vjenë - Tiranë. Nisja më 11:00 - Mbrritje më 12:35.


Nisje më 7 Mars


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
 vjene dhe budapest
 
 
Çmimet e dhomave
 » Vjene
 Tarifa
   Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 nga 07/03/2020 ne 10/03/2020
 € 309.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
.
.
Vienna
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.