Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Vienë  , 3 Ditë €299  dhe 4  dite  €329

- Zbritje €20 për Rezervime të Hershme deri më 11 Shkurt për Nisje më 14 Shkurt.
Shën Valentini në Vjenë, 3 Ditë: Ishte €299 - Bëhet €279, Nisja më 14 Shkurt.
- Zbritje €30 për Rezervime të Hershme deri më 14 Shkurt për Nisje më 9 Mars.
Pranverë në Vjenë, 3 Ditë: Ishte €329 - Bëhet €299, Nisja më 9 Mars.
Austri
Nisja ne date 14 Shkurt - 3 dite

Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 13.10. - Mbrritje në Vjenë më 14.45. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 10:50 - Mbrritje më 12.30. Kthimi me Autobus për në Tiranë.

===================================

Nisja ne date  09 Mars - 4 dite

Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 13.10. - Mbrritje në Vjenë më 14.45. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 10:50 - Mbrritje më 12.30. Kthimi me Autobus për në Tiranë.


Me Shume Detaje: Pagesa përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
 vjene
 
 
Çmimet e dhomave
 » Vjene

 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 » Vjene
nga 14/02/2019 në 16/02/2019
€ 299.00
  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 » Vjene
nga 09/03/2019 në 12/03/2019
 € 329.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
.
.
Vienna
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.