Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  ,  Maj -  Gusht  2019

.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi
Weekend ne Korfuz  , 3  dite  fillon nga  €89 Allinclusive
Korfuz : Udhetim me  Autobus  Nisje  cdo te  Premte   duke  filluar nga   data 03 Maj. 
Stamboll- Selanik me Autobus, 3 nete €99 ,

Stamboll-Selanik: -     Nisje  cdo te  enjte

Greqi - Halkidiki : Udhetim me autobus  Nisje çdo të Martë e të Premte
Greqi- Korfus: Udhetim me autobus Nisje çdo të Martë e të Premte

Plazh në Costa Brava me avion nga Shkupi , 8 Ditë €699,

Spanje-Costa Brava Transferta me autobus nga Tirana drejt  Shkupit , Nisje më 29 Korrik, 5, 12 Gusht

Malte :Transferta  me  autobus  Tirane Shkup  Nisje më 30 Korrik 6 Gusht
Bullgari - Burgas , Udhetim me autobus , Nisje më 1, 8, 15 Gusht
Mali i Zi- Ulqin  , Udhetim me  autobus  , Nisje më 1, 8, 15 Gusht
Greqi-Riviera Olimpike , Udhetim me autobus Nisje çdo të Martë e të Premte
Greqi - Preveza , Udhetim me autobus , Nisje çdo të Martë e të Premte
Kroaci-Split, Udhetim me autobus , Nisje më 17 ,31 Korrik, 7, 14 , 21  Gusht
Itali -  Udhetim me Traget dhe  autobus , Nisje më 24 ,31 Korrik, 7, 14 , 21  Gusht
Stamboll direkt me avion  , 4 dite nga  249 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  cdo te  enjte dhe te  premte te  muajit   Maj , Qershor dhe Korrik,  qendrim kater  dite .
Stamboll: Udhetim me  autobus  Nisje 12 Qershor , 10 Korrik
Hungari. Udhetim ne  Budapest    nisja me  25 Maj  
Amsterdam: - Nisja më      21  Qershor -
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  55  €
Greqi - Data e Udhetimit ►1-2 , 8 -9 , 15-16 , 22-23 , 29-30  Qershor 
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi - 5 dite nga  € 349
Athine: - Nisje nga Tirana me  autobus  më  30 Maj , 06 , 20 Qershor  28 Korrik  dhe 08  Gusht 
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: -Udhetim me  autobus , nisja më    12 Qershor  dhe 10 Korrik  2019 .

Paris dhe Mynih, Nisja më  13 Qershor  dhe 18 Korrik  

Pragë-Vjene-Budapest -Beograd me  autobus  , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më   13 Qershor  dhe 18 Korrik
Vere  në Barcelonë me  autobus , 8 Ditë €399
Barcelone: Nisja më  22 Qershor  2019
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike me autobus , 13 Ditë €639
Moske: Nisja më  18 Qershor  dhe 16 Korrik
Udhetim ne  në Barcelonë me autobus , 7 Ditë €329
Barcelone: Nisja më  25  Gusht 2019
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi - 6 dite nga  € 429
Athine: - Nisje nga Tirana me autobus  më  02 ,09 ,16 Qershor  28 Korrik  dhe  25  Gusht
Moske dhe St.Petersburg , 7 Dite € 789
Rusi: - Nisja me avion nga Tirana më 18 Qershor
Udhetim në Spanjë dhe Portugali, 13  Dite  €599
Spanje-Portugali : Udhetim  me  autobus  , Nisja më 24 Gusht.
Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399
Amsterdam: Udhetim me  autobus  , Nisja më 27 Korrik 2019
Vere  Skandinave, 14 Ditë €669
Stockholm:  Udhëtimi me autobus: Tiranë - Zadar - Mynih - Hannover - Kopenhagen - Goteborg - Oslo - Stockholm - Helsinki - Tallinn - Riga - Varshavë - Budapest - Tiranë.
 Udhëtimi me traget Stockholm - Turku dhe Helsinki - Tallin .
Nderkohe  mund  te  shikoni  dhe  per  pushime  Verore  👇
.