Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Vizite   ne vende te  shenjta  - 2 Ditë   nga  49  euro
Detajet e turit


Dita e Parë:

 Nisja nga Tirana ne orën 08.00.
Ndalesë e shkurtër në Gjurmën e Sari Salltikut. Mbrritja në Krujë. Vizitë në Kala. Të lirë për vizitë në Muze dhe Pazarin e Vjetër. Vazhdimi Udhëtimit për në Sari Salltik. Vizitë e lirë në Shpellën e Shenjtë të Sari Salltikut. Drekë e lirë. Vazhdimi i Udhëtimit për në Qafë Shtamë. Gjatë rrugës ndalesë e shkurtër në Shkëmbin e Vajës. Mbrritja në Parkun Kombëtar në Qafë Shtamë. Fjetje dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Burrel. Rruga për në Burrel është e shkurtër, por e vështirë, e pa shtruar dhe zgjat më shumë sepse udhëtohet me ngadalë. Pushim i shkurtër në Burrel. Nisja për në Rubik. Vizitë e shkurtër në Kishën e Rubikut. Vazhdimi i udhëtimit për në Laç. Vizitë në Kishën e Shna Ndout. Vazhdimi i udhëtimit për në Lagunën e Patokut. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë dhe Prishtinë.

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel në Qafë Shtamë
- Mëngjes dhe Darkë në Hotel
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume
.
.
vende te  shenjta 
.
.
Çmimet e dhomave
 Vende te  Shenjta
      2  dite     
  Tarifa
Transport ,Akomodim dhe guide
17 Prill 2021
Nga  Tirana 
49 €
Çmimi për person të Rritur
.
.

.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.