Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Valbone  - 2 dite   64 euro
VALBONË – 2 DITË 64 euro

VALBONË-LIQENI I KOMANIT


 • ► cdo te  shtune   deri me  26 Shkurt
Programi:


Dita e parë:


► Nisja nga Tirana në orën 06:30.

Vazhdimi i udhëtimit drejt liqenit te Komanit  me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.Me mberritjen prane liqenit vazhdojme lundrimin me tragetin ALPIN .Lundrimi qe zgjat afersisht 2 ore duke pershkruar liqenin e Komanit qe gjarperon ne shpate malesh 2200 m lartesi, eshte nder aventurat me te bukura te turit te Valbones.

Pas zbritjes ne Fierze ndalesa e radhes do te jete ne Kanionin e Shoshanit, i cili na tregon qe sapo jemi futur ne parkun kombetar “Valbone”. Mbërrijmë në Valbonë. Konsumojmë drekën me gatime tradicionale. Akomodimi në hotel dhe më pas nisim të zbulojmë e prekim nga afër natyrën mbresëlënëse që alpet shqiptare përcjellin duke vizituar Ujvaren e Rrogamit ne nje ecje rreth 25 minuta pasi kemi perdorur transport te zones per te mberritur deri ne nisjen e shtegut. (OPSIONALE 300 leke/person) . Pas shetitjes ne natyre kthehemi ne hotel. Darka në hotel  .


Dita e dytë.

Mëngjesi në hotel. Shëtitje e lirë në natyrë. Më pas viztiojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!


►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

 

64  euro
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *AKOMODIMI NË HOTEL
 • *MËNGJESI, DREKA, DARKA
 • *BILETA E TRAGETIT (KOMAN-FIERZE) .
 • *SHOQERUES GJATË GJITHË UDHËTIMIT

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *HYRJET NË MUZE
 • *PIJET GJATË VAKTEVE
 • *TRANSPORTI LOKAL 300 LEKE/PERSON.
 • *GJITHÇKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKËN "NË ÇMIM PËRFSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS

  • 3-5.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE

  • MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

  SHENIM

  ►Nese dogana e Kosoves ndodh qe mund te mos kete te drejt kalimi ne dite te caktuara, kthimi per ne Tirane behet nga segmenti rrugor ( Bajram Curri – Has – Kukes).

  ► Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese shtese ne varesi te hotelit/bujtines ku qendrohet.

  ► Nese krevati nuk do te jete dopjo, do te jene dy krevat teke te bashkuar.

  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)

  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1-3 ditë para.

  ► Per rezervim nevojitet 50% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes.

  ► Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

  ► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

  ► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  =============

  SHENIM : VAJTJA DHE KTHIMI PER NE VALBONE  DO TE KRYHET TRANZIT NGA GJAKOVA. DUKE QENE SE DO TE KALOJME TRANZIT NE  REPUBLIKEN E KOSOVES NUK ESHTE E NEVOJSHME VAKSINA.

  Informacione të rëndësishme:

  Duhet te mbani maska pergjate udhetimit.

  .
  .
  valbone
  .
  .
  Çmimet e dhomave
   Valbone
        2  dite   mengjes  dreke dhe darke     
   Çmimi
   Hotel Dhomë Standart
  ► 29 Janar  ,
   05 , 12 , 19 , 26 Shkurt
        64€
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
   
   

  .

  .
  .