top of page

Viti i Ri All Inclusive në Ulqin

/

3 Dite  nga  169 €

Detajet e turit

 

Hotel Otrant 4* - 2 net €169,  

- Fjetje 2 Net,

- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)

- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar

- Darkat më 31 Dhjetor dhe 1 Janar janë me muzikë live dhe orkestër,

OPSIONALE:

Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, €10

Shtese per Transport Vajtje Ardhje €20

 

Kujdes:

Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. Taksat janë:

• Hotel 4*:

- €1.50 për person të rritur në natë

- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë

- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë 

 

Me Shume Detaje:

Në pagesë përfshihen:

- Fjetje 2 Net,

- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)

- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live dhe orkestër, Pije të përfshira. 

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Akomodimi do jetë në Hotel Otrant 4*

https://www.hotelotrant.me/

 

Viti i Ri All Inclusive në Ulqin

Shtesa

Zgjidhni extra për t`iu shtuar paketës tuaj!

Shtesë për Tur ditor në Budva dhe Kotor ( 20 € Total )

Transfertë vajtje ardhje (Nijse nga Tirana) ( 40 € Total )

Zgjidhni hotelin

Otrant Resort

DATAT E NISJEVE

Nisja: 31-12-2023

Otrant Resort

Viti i Ri

Çmimi Total  -  338 €  per  dy persona

bottom of page