Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020  ne  Ulqin  , 3  dite  149  €,  Mberitja me 31 Dhjetor

Mali I Zi

Hotel Holiday Village 4*Superior - 2 netë €149,
- Fjetje 2 Netë,
- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Muzikë live dhe Pije të përfshira.
- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.


OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20


Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. Taksat janë:
• Hotel 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 2 Netë,
- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Muzikë live dhe Pije të përfshira.
- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20
.
.
Viti i Ri 2020  në ulqin
.
 
Çmimet e dhomave
 » Viti i Ri 3 Dite
nga 31/12/2019 në 02/01/2020
 Tarifa
Hotel Holiday Village 4*S - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
.
 € 149.00
 Cmimi per person te rritur ne dhome dyshe
 
 
.
ulcinj
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate