Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

.
4 dite  145€ - Udhetim Individual

Rome, Venecia , Milano , Paris , Barcelone , Berlin , Oslo , Stamboll etj (avion + hotel)

KUJDES: Cmimet  jane te  ndryshushme  si pasoje e disponibilitetin te biletave te avionit, ndaj ju keshillojme te rezervoni SOT! Per  hotele te tjera  na kontaktoni . Lexoni deri ne fund te gjitha destinacionet ose na kontaktoni per qytetet qe nuk jane ne kete liste.

Ne cmimet me poshte perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje
– akomodimi ne hotel 3* per 3 nete
– mengjeset


Bazel, 4 Ditë €264, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në Hotel " Rheinfelderhof "  3***,  Perfshihet Mengjesi. Nisje në 19 Shtator.

   

Colmar, Francë, 4 Ditë €177, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Ptit'Dej Hotel Le Colbert " 2**,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 6 tetor.

   

Maltë, 8 Ditë nga €343 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në "  " The Santa Maria Hotel " 3*** (Mëngjes + Drek + Darkë), Nisje në 22 Shtator.

   

Paris, 5 Ditë dhe 4  dite  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana , shkupi  ose Prishtina

   

Paris, 5 Ditë nga €188, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në Hotel " Bristol Republique " 2**, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 07 Tetor.

   

Stamboll, 4 Ditë €179, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " May Hotel Istanbul "  4****, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 25 Shtator.

   

Palma De Majorka, 8 Ditë nga €529, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Roc Linda " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 04 Tetor.

   

Lisbona, 4 Ditë nga €478, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel " Residencial Horizonte " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 20 Tetor.

   

Amsterdam, 3 Ditë nga €198, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Di - Ann 2*, Nisje në 18 Shtator.

   

Bodrum, 8 Ditë nga €559 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Bodrum Skylife Hotel 4* - All Inclusive , Nisje në 20 Shtator.

   

  Ibiza, 6 Ditë nga €847 , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Club Maritim 3*, Nisje në 19 Tetor.

   

Stockholm, 4 Ditë nga €306, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në Hotel Ibis Styles Stockholm Odenplan 3*, Nisje në 25 Shtator.

   

Copenhagen, 4 Ditë nga €299, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në Hotel Cabinn Scandinavia 3* , Nisje në 25 Shtator.

   

Oslo, 4 Ditë nga €329, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në Hotel Comfort Hotel Xpress 3*, Nisje në 28 Shtator. 

   

Berlin, 5 Ditë nga €357, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në Novum Hotel Aldea Berlin 3*, Nisje në 21 Shtator.

 

   

Vjenë, 5 Ditë €334, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Mozart 3*, Nisje në 16 Tetor.

   

Budapest, 5 Ditë nga €149 Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Triple M Hotel " 4****,Perfshihet Mengjesi, Nisje në 31 Tetor.

   

Mynih, 4 Ditë nga €263, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në 

Hotel Nh München City Sü 3*, Nisje në 22 Tetor.

 

   

Barcelonë, 4 Ditë nga €150, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi

   

Pragë, 4 Ditë nga €369, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Rubicon Old Town 3*, Nisje në 20 Tetor.

   

Celestyal Olympia, 4 Ditë €205, Nisje çdo të Premte dhe 5 Ditë €291, Nisje çdo të Hënë.

   

Firenze, 3 Ditë nga €252, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Basilea 3*, Nisje në 22 Shtator.


Milano, 4 Ditë nga €179, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel

   

  Verona, 3 Ditë nga €237, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Porta Palio 3*, Nisje në 22 Shtator.

   

Venecie, 4 Ditë nga €249, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje

   

Pisa, 4 Ditë nga €235, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel " Relais dei Fiori " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 19 Tetor.

   

Romë, 4 Ditë nga €199, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana