Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

                      Fluturime     : Tirane -ITALI 

.
.
🎉🎉OFERTE   per  udhetim drejt Italise  me  nisja  nga  Tirana  me  Blu Panoramen ☀☀☀
 
✔TIRANA > ROMA
Vajtje , Economy Class
Fillon me 👉 66€ ,


.
✔TIRANA > BOLONJA
Vajtje, Economy Class
Fillon me 👉66€

.
✔TIRANA > GENOVA
Vajtje, Economy Class
Fillon me   👉66€

.
✔TIRANA > BARI
Vajtj , Economy Class
Fillon me  👉76€

.
✔TIRANA > BERGAMO
Vajtje , Economy Class
Fillon  me   👉66€

.
✔TIRANA > MILANO
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉56€

.
✔TIRANA > VENEZIA
Vajtje , Economy Class
Fillon  me   👉66€

.
✔TIRANA > TORINO
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€

.
✔TIRANA > FIRENZE
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€

.
✔TIRANA > PISA
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€

.
✔TIRANA > VERONA
Vajtje, Economy Class
Fillon me   👉66€

.
✔TIRANA > RIMINI
Vajtj , Economy Class
Fillon  me   👉66€
.
 
✔TIRANA > PERUGIA
Vajtje , Economy Class
Fillon me  👉76€
.

✔TIRANA > ANCONA
Vajtje , Economy Class
Fillon  me  👉 66€
.

🎒 Bagazhe  te  perfshira , bgazh  dore deri 10 Kg  .

Na Kontaktoni :✨
ERLITRAVEL , Tirane-Rrg " Hoxha Tahsin"
☎ +35542346197
📱 +355673086940
✉ info@erlitravel.com
😘 Ju mirepresim
.
.🎉🎉OFERTE   per  udhetim drejt Italise  me  nisja  nga  Tirana  me  AIR  ALBANIA ☀☀☀

Duke filluar nga data 30 Shtator 2019, kompania ajrore AIR ALBANIA, fillon fluturimet drejt Romës, Milanos dhe Bolonjas sipas detajetve si më poshtë:


Drejt Romës & Milanos (çdo ditë të javës) = E hënë; E martë; E mërkurë; E enjte; E premte; E shtunë; E dielë.
Drejt Bolonjas (në ditë specifike) = E hënë; E mërkurë; E premte; E shtunë.

Cmimet preferenciale si më poshtë si dhe oraret e përcaktuara në vajtje dhe ardhje:

Shënim: Biletat përfshijnë gjithashtu bagazhe të plota ( 8 Kg çantë dore + 30 Kg Bagazh në stivë ).


Economy Class / Vajtje:


· Tiranë – Romë -> nga 71 €
· Koha e nisjes: 05:50 / Koha e mbërritjes: 07:15


· Tiranë – Milano, Malpensa -> nga 71 €
· Koha e nisjes: 11:15 / Koha e mbërritjes: 13:20


· Tiranë – Bolonja -> nga 61 €
· Koha e nisjes: 18:20 / Koha e mbërritjes: 20:00


Economy Class / Ardhje:


· Romë – Tiranë -> nga 81 €
· Koha e nisjes: 08:20 / Koha e mbërritjes: 09:45


· Milano, Malpensa – Tiranë ->nga 81 €
· Koha e nisjes: 14:25 / Koha e mbërritjes: 16:30


· Bolonja – Tiranë -> nga 71 €
· Koha e nisjes: 21:05 / Koha e mbërritjes: 22:45


Economy Class / Vajtje – Ardhje:


· Tiranë – Romë – Tiranë -> nga 101 €
· Koha e nisjes nga Tirana: 05:50 / Mbërritja në Romë: 07:15
· Koha e nisjes nga Roma: 08:20 / Mbërritja në Tiranë: 09:45


· Romë – Tiranë – Romë –> nga 111 €
· Koha e nisjes nga Roma 08:20 / Mbërritja në Tiranë: 09:45
· Koha e nisjes nga Tirana: 05:50 / Mbërritja në Romë: 07:15


· Tiranë – Milano, Malpensa – Tiranë -> nga 101 €
· Koha e nisjes nga Tirana: 11:15 / Mbërritja në Milano: 13:20
· Koha e nisjes nga Milano: 14:25 / Mbërritja në Tiranë: 16:30


· Milano, Malpensa - Tiranë – Milano, Malpensa -> nga 111 €
· Koha e nisjes nga Milano: 14:25 / Mbërritja në Tiranë: 16:30
· Koha e nisjes nga Tirana: 11:15 / Mbërritja në Milano: 13:20


· Tiranë – Bolonja – Tiranë -> nga 91 €
· Koha e nisjes nga Tirana: 18:20 / Mbërritja në Bolonja: 20:00
· Koha e nisjes nga Bolonja: 14:25 / Mbërritja në Tiranë: 16:30


· Bolonja – Tiranë – Bolonja -> nga 101 €
· Koha e nisjes nga Bolonja: 14:25 / Mbërritja në Tiranë: 16:30
· Koha e nisjes nga Tirana: 18:20 / Mberritja në Bologna: 20:00

------------
👉Na Kontaktoni :
✨ ERLITRAVEL , Tirane-Rrg " Hoxha Tahsin"
☎ +35542346197
📱 +355673086940
✉ info@erlitravel.com
😘 Ju mirepresim