Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Tirane-Itali  , linje Nderkombetare  Autobusi.

Tirane  -  Qytetet e  Italise  me rruge  Tokesore

LAJMERIM

ÇMIMET  DO JENE
ÇMIMI I BILETES   ITALI - SHQIPERI   50 EURO
PASAGJERET NE KTHIM DUHET TE KENE PATJETER PASHAPORTE SHIPETARE ,
PASAGJERET NE VAJTJE DUHET TE KENE PATJETER FTESEN NGA  PALA  PRITESE  OSE LEJE QENDRIMI OSE ME VIZE,CERTIFIKATEN E VAKSINIMIT  OSE  TAMPON  NEGATIV COVID 19  SI  DHE   FORMULARIN  PLF .
TE  KENI ME  VETE  MASKA  DHE  DOREZA
FALEMINDERIT PER MIRKUPTIMIN
.
Qytetet  ne  Itali ne te  cilat  shkon  Autobusi
============
TRIESTE
UDINE
TREVIZO
VENEZIA
PADOVA
VICENZA
VERONA
BRESCIA
BERGAMO
MILANO
ALESSANDRI
ASTI
TORINO

Nisja Nga Tirana  drejt   Italise 3 here ne jave 

ne nje  nga   ditet  me poshte


 e  Merkure  e Premte  e shtune

ne oren 07:00 


Çmimi i biletes

============

Nje drejtim  eshte 

50 €  i  rritur

35 €  femije 2- 12 vjeç


dhe vajtje ardhje 

100 Euro i  rrituri

70  Euro femija 2- 12  vjeç


0 – 2 Vjeç free pa te  drejte     sedilje ,
 =====================              
NISJET  nga SHQIPERIA  dhe  ORARET
Qyteti                                                       Ora 
SHKODER TEK TURIZMI -----------------11:00
BUSHAT SUKA SERVIS -------------------10:30
DAJC KARBURANT GEGA-----------------10:00
LEZHA RRUGA SHKODRES -------------- -9:45
MILOT RESTORANT UNIVERS -------------9:30
LAC URA PATOKUT ----------------------- 9:30
MAMURRAS KARBURANT ERI --------- --9:30
FUSHE KRUJE KARBURANT KASTRATI - - 9:00
TIRANE TERMINALI  P.SPORTIT  A.RUSI--  7:00
DURRES STACION TRENI ------------------8:00

.

Stacionet ne kthim nga Italia , do jene si me poshte:
=======================

TORINO-------- -VIA VITTORE EMANUELE PARA GJYKATES

ASTI - -----------OVEST

ALESSANDRI-- - OVEST, USC SAN MIKELE

MILANO -------- CASCINA GOBBA

BERGAMO ------ DALMINE

BRESCIA------- - DESENZANO

VERONA------- - VERONA EST, ZONA SAN MARTINO

VICENZA ------- OVEST TEK PARKINGU

PADOVA ------ – ARINO LIMINELO

VENEZIA ------- PREGANZIOL

TREVIZO ------- PALMANOVA-FRRATA

UDINE --------- GONARS, AUTOGRILL NE AUTOSTRADE

TRIESTE -------  AREA DI SERVIZIO A4/E70 ''DUINO'' - SOSTA TECNICA


Nisjet nga Torino  drejt Shqiperise.


3  here  ne jave ne nje  nga  ditet me poshte :

 

Te  Marte 

Te  Premte

Te  Diele


Ora  10:00

 

Çmimi i Biletes per te rritur 


Nje drejtim  50 €

dhe 

Vajtje  ardhje  100 €

Femija

    Nje drejtim   35 €   ,

dhe 

Vajtje  ardhje  70 €

.

Duke filluar nga data 1 mars 2022 deri më 31 mars 2022, aplikohen këto rregulla për udhëtimet drejt Italisë:

Lejohet udhëtimi pë çfarëdo arsye.

Mjafton një nga kushtet e green pass: certifikata e vaksnimit, certifikata e shërimit ose testi negativ për Covid-19.

Fëmijët deri në moshën 6 vjeç janë të përjashtuar nga kë rregulla.

Nëse nuk plotësoni një nga kushtet e green pass, aplikohet karantinë 5 ditore dhe test në fund të izolimit.

Kërkohet plotësimi i Passenger Locator Form:

https://app.euplf.eu/#/ 

.
Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:


- Pasaportën biometrike;
- Siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;
- Leje  qendrimi

- Vize  pune  apo  studenti

- Garanci orgjinale  me firme  e vule nga  Komuna

- Certifikate  Vaksinimi per Covid19

- Tampon PCR  negativ

Kur udhetoni  ju lutemi te keni parasysh pikat e poshtepermendura
1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.
2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 60 min perpara nisjes se autobusit.
3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes, bileta quhet e konsumuar.
4. Zoteruesit e biletave vajtje- ardhje me kthim te pa caktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 7 dite para udhetimit.
5. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite para skadences se biletes.
6. Agjensia nuk eshte e detyruar te coje pasagjeret ne vendet ose ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.
7. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.
8. Pasagjeret duhet te kene me vete pashaporte dhe dokumente te tjera te nevojshme per kalimin ne dogane.
Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.
9. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta e plote.
10. Rregullore per femijet:
a) Femijet 0-2 vjec paguajne vetem taksat portuale dhe jane pa te drejte ulje ne autobus.
b)Femijet 2-12 vjec paguajne 70% te biletes me te drejte ulje.
c) Femijet mbi 12 vjec paguajne bilete te plote.
d)-Ne rast se pasagjeri eshte kthyer 1 here ne kufirin shqipetar dhe do te riudhetoje ka te drejte ta riperdori dhe 1 here bileten brenda 1 muaji pa paguar asgje per kete ai duhet te mari kontakt me agjensin ku ka prere bileten.

.

.
.