Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Theth -  3 dite  Half  Board   100  euro
THETH 3 DITE €100

 • ► 19-21 , 26 - 28 Qershor .
 • ► 3-5 , 10-12 , 17-19 , 24-26 , 31 Korrik - 2 Gusht .
 • ► 7-9 , 14-16 , 21-23 , 28-30 Gusht .
Programi:

Nisja nga Tirana në orën 17:00

Gjatë rrugëtimit tonë drejt alpeve do të kemi ndalesa të shkurtra dhe në mbrëmje mbërrijmë në Theth. Akomodohemi në bujtinë dhe konsumojmë darkën.


Dita e dytë nis me konsumimin e mëngjesit në bujtinë dhe më pas nisemi për eksplorim tek Syri i Kaltër dhe Vaskat në Gurit në Ndërlysaj.
Dreka do të konsumohet në restorantet aty pranë dhe pasdite kthehemi përsëri në bujtinë. Pasditja do të jetë e lirë për organizimin e lojërave të ndryshme. Konsumojmë darkën në bujtinë.


Ditën e tretë pas konsumimit të mëngjesit në bujtinë do të vazhdojmë eksplorimin e fshatit, nga kisha deri tek ujëvara e Grunasit. Pas mesdite nisemi në rrugën e kthimit, ku do të kemi një ndalesë për vizitë në Shkodër.
Kthimi në Tiranë në mbrëmje.

 

►Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Sportive ,Kepuce per Hiking ose Atlete, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, rroba banjo, Krem dielli, Kapele, Syze Dielli, fruta te thata, cokollata,

►Shenim : 

Nga fshati per te shkuar te ujevara e Grunasit zgjat 1 ore e 30 min  ecje ne kemb vajtje ardhje .


€100
Ne cmim perfshihet
 • *UDHËTIMI ME MINIBUS KOMFORT
 • *AKOMODIM NË BUJTINEN ME TE MIRE TE ZONES, NE DHOME 2-3SHE OSE 4 SHE
 • *MENGJESI + DARKA ( NE BUJTINE )
 • *TRANSPORTI LOKAL PER VIZITEN NE SYRIN E KALTER
 • *GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *100 LEKE HYRJA NE KULLEN E NGUJIMIT
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-5.99 VJEC PERFITON 15 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM
  ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1- 3 DITË PARA.
  ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE .

  ► Njoftim : 

  Ne baze te kritereve te vendosura deri tani  per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet  :

  – Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .

  – Doreza mbrojtese per duart .

  – Duhet te dezinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.

  – Duhet te mase temperaturen cdo fillim udhetimit para se te hyje ne automjet.

  – Te ruaj distancen  1.5 m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus  .

  – Sugjerohet qe ulja ne sedilje te behet afer e afer vetem ne rast kur personat jane nga nje familje .

  – Te njoftoje  ne kohe reale stafin e kompanise ne momentin qe do te ndieje simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i thate , diarre , konfuzion .

  ( Per cdo informacion te ri  ne vazhdim qe organet qeveritare do te vendosin per masat mbrojtese  nga covid19  klienti do te njoftohet  ne kohe .)

  .
  .
  theth - shkoder
  .
  .
  Çmimet e dhomave
   THETH
        3  dite  Half Board       
    Tarifa
  Bujtine dhome  2 , 3 , ose 4  she
  • ► 19-21 , 26 - 28 Qershor .
  • ► 3-5 , 10-12 , 17-19 , 24-26 , 31 Korrik - 2 Gusht .
  • ► 7-9 , 14-16 , 21-23 , 28-30 Gusht .
    €100
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë
  per 2 , 3 ose 4 persona
  .
  .

  .

  theth shkoder
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .