Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Theth -  2 dite  Full Board   7000 Leke

Theth 2 Dite  Full Board  ,  7.000 Leke  nosjet  diten e  shtune  dhe  6500 leke  nisjet  diten e merkure

Vizitohen: THETH, SHKODER

 

Data e Udhetimit:


   ►  24 , 28 , 31 Gusht     

   ► 07 , 14  , 21 , 28  Shtator

 

Programi:

 

► Dita e pare : Nisja diten e shtune ne ora 06.30 nga  Tirana ne oren 06:30

Pushim kafeje rruges. Mberrijme ne Theth. Bejm Akomodimin ne bujtine. Konsumimi i drekes ne restorantin e bujtines. Zbresim ne lugine dhe vazhdojme ecjen paralel me lumin. Vizitojme kishen. Pas kishes zbresim tek lumi ku shikojme Kullen e Ngujimit, ku jane pajtuar mbi 300 gjaqe, nga i gjithe bajraku i Shales. Vazhdojme ecjen drejt ujevares se Grunasit, e cila eshte një ndër bukuritë natyrore më të veçanta në alpet Shqiptare, shpallur monument natyre që mbrohet nga shteti. Ujëvara e Grunasit me trupin e saj te hollë me mbi 30 metër të larte së bashku me cirqet përreth dhe Mullirin e Blojës, formojne një nga vendet më interesante për t’u vizituar nga çdo turist që viziton Thethin. Ujëvara e Thethit ka si karakeristikë të veçantë faktin që uji i saj buron i gjithi nga një shkëmb dhe është ujë dëbore. Pushojme rreth 1 ore per te shijuar pamjen ose per te bere foto. Me pas kthehemi per ne bujtine. Konsumimi i darkes ne restorantin e bujtines. Lojera  argetuese  ose muzik  gjate qendrimit ne ambjentet e bujtines .

 

► Dita e dyte : Ora 8.00 – 9.00 mengjesi me produkte te fresketa vendi (buke, djathe, recel, mjalte, qumesht, caj,veze,etj.) Pas ores 09.00 nisemi nga bujtina drejt Syrit te Kalter (Syri i Kaprese), kalojme uren e telit per te shikuar vaskat  e gurit, te cilat jane formacione shkembore te krijuara nga prurjet e bollshme te ujit. Pamja e tyre eshte mjaft interesante pasi duke pasur forma krejtesisht te rrumbullaketa dhe te lemuara, ato ngjasojne pikerisht si vaska. Gjate udhetimit tone, duke qene se prurjet e ujit rrallohen, mund te freskohemi ne to. Keto masive shkembore finalizohen me nje pishine natyrale me uje te kristalte ku mund te bejme plazh.

Me pas vazhdojme rrugen drejt Syrit te Kalter. Vendndodhja e kësaj bukurie ështe në Kapre të poshtme, një nga fshatrat më të bukur të Alpeve. Syri i kaltër është një nga bukuritë më të rralla në të gjithë Shqipërinë. Ai formohet nga Lumi i Zi, i cili buron në Majen e zezë. Syri i Kaltër është i formuar nga gërryerja e shkëmbit nga uji që zbret nga mali. Ketu do kemi mundesi te pushojme. Gjate kthimit nga Syri i Kalter per ne fshatin e Thethit, vizitojme kanionin, i cili është rreth 2 km i gjatë dhe 60 metra i thellë, dhe varion nga 2-3 metra i gjerë deri në 30-40 m. Ka një bukuri të pakrahasueshme ku gjatë gjithë kohës ka ujë të mjaftueshëm për të apasionuarit e lundrimit me kanoe. (Udhetimi per tek syri i kalter mund te kryhet vetem me automjetet e zones dhe ka nje kosto extra prej 500 lekesh te reja per person ). Me pas nisja per ne kthim rreth  ores  12:00. Pushim per kafe dhe dreke ne Shkoder. Mberritja ne Durres & Tirane rreth ores 21:00.

Fundi i sherbimit tone.

 

Sugjerohet te keni me vete :

 

-Veshje Sportive ,Kepuce per Hiking ose Atlete, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, rroba banjo, Krem dielli, Kapele, Syze Dielli, fruta te thata, cokollata,

 

Shenim : 

 

Nga fshati per te shkuar te ujevara e Grunasit zgjat 1 ore e 30 min  ecje ne kemb vajtje ardhje .

 

Nga fshati deri tek vaskat ne Nderlyse ka dy menyra per te shkuar 

  1. Ne kembe e cila kerkon rreth 2 ore ecje, 
  2. 2. Me automjet. Duke qene se automjeti yne nuk mund te shkoje per arsye te terrenit te veshtire eshte nje zgjidhje opsionale qe te shkojme me nje nga automjetet e fshatit qe kryejne transportin.

 

Cmimi per te shkuar me automjet kushton 500 leke/personi vajtje-ardhje.

 

Ne cmim 7000 leke   perfshihet

*UDHËTIMI ME MINIBUS KOMFORT

*AKOMODIM NË BUJTINEN ME TE MIRE TE ZONES, NE DHOME 2-3SHE OSE 4 SHE

*MENGJESI + DREKE + DARKA ( Ne bujtine )

*GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT

 

Ne cmim nuk perfshihet

*100 LEKE HYRJA NE KULLEN E NGUJIMIT

*500 LEKE AUTOMJETI I BANOREVE VENDAS PER VIZITEN NE SYRIN E KALTER

*GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER

 

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE

• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

 

SHENIM

►Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.

►Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

►Per rezervim nevojitet 50% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes .

►Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

.
.
theth - shkoder
.
.
Çmimet e dhomave
 THETH
      2  dite  Full Board       
 
Bujtine dhome  2 , 3 , ose 4  she
             24 , 28 , 31      Gusht  
 7000 Leke
6500 Leke
Bujtine dhome  2 , 3 , ose 4  she
► 07 , 14 ,21 , 28     Shtator
 7000 Leke
Çmimi për person të Rritur në Dhomë
per 2 , 3 ose 4 persona
.
.

.

theth shkoder
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.