Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Theophano Imperial Palace 5*-Kallithea , Halkidiki

Theophano Imperial Palace 5*-Kallithea , Halkidiki

 

Theophano Imperial Palace ofron luks dhe komoditet të plotë. Klientët do të përjetojnë një stil të veçantë të shërbimeve personale me staf te kualifikuar duke e dalluar veten si hoteli më i shquar në gadishullin e Kassandras.

 

Theophano Imperial Palace dhe stafi i tij i premtojnë klientëve një qëndrim vërtetë të jashtëzakonshëm brenda dhomave luksoze me dekorim elegant, ballkone si dhe pamjet mbi kopshtet e hotelit dhe Gjirit Toroneos.

 

Hoteli gjithashtu ofron suita të mëdha duke filluar nga 60 deri në 120 metra katrore me pishinën e tyre private në nivelin e kopshtit të ndërtesës, ku klientët janë të ftuar për t'u çlodhur në intimitet dhe qetësi.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Më Shume Detaje:

 Hoteli ndodhet në gadishullin e Kasandrës Gadishullin më perëndimor të Halkidikisë dhe më të afërt në Selanik. Hoteli është 65 km larg aeroportit.

Hoteli ne Harte

theophano imperial
.

Theophano Imperial Palace 5*-Kallithea , Halkidiki

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Deluxe (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë mbi - 6.99 vjeç)  Tarifa

nga 29/04/2019 në 22/05/2019

€ 89.70

nga 23/05/2019 në 12/06/2019

€ 135.70

nga 13/06/2019 në 26/06/2019

€ 181.70

nga 27/06/2019 në 17/07/2019

€ 209.30

nga 18/07/2019 në 21/08/2019

€ 232.30

nga 22/08/2019 në 04/09/2019

€ 209.30

nga 05/09/2019 në 18/09/2019

€ 181.70

nga 19/09/2019 në 02/10/2019

€ 135.70

nga 03/10/2019 në 27/10/2019

€ 89.70

» Suitë Deluxe (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)  Tarifa

nga 29/04/2019 në 22/05/2019

€ 126.50

nga 23/05/2019 në 12/06/2019

€ 190.90

nga 13/06/2019 në 26/06/2019

€ 255.30

nga 27/06/2019 në 17/07/2019

€ 292.10

nga 18/07/2019 në 21/08/2019

€ 326.60

nga 22/08/2019 në 04/09/2019

€ 292.10

nga 05/09/2019 në 18/09/2019

€ 255.30

nga 19/09/2019 në 02/10/2019

€ 190.90

nga 03/10/2019 në 27/10/2019

€ 126.50

 

Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni