Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri   ne   Tetove dhe Shkup , 3 dite    109€ , Nisja 31 Dhjetor

Maqedoni

Dita e Parë 31  Dhjetor: Nisja nga Tirana për në Tetovë. Ndalesa dhe vizitë në Strugë. Vazhdimi udhëtimit për në Tetovë. Mbrritja në Tetovë. Sistemimi në Hotel. Vazhdimi i Udhëtimit për në Shkup. Sistemimi në Hotel.
Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë 01 Janar 2020: Mëngjes në Hotel. Paradite, Vizitë te Kodra e Diellit, Stacioni Skive. Pasdite, Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Shkup, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi, Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë 02 Janar 2020 : Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Ohër, Vizitë e shkurtër në Ohër. Nisja për në Tiranë. Mbrritja.

Hotel Mercure Tetovë 5*

Në pagesë përfshihen

1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;

2. Mëngjeset  dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;

3. Darka Speciale e Vitit të Ri, Pije Jo Alkoolike të përfshira, Muzikë live më 31 Dhjetor.


Hotel Marriott Shkup 5*Lux

Në pagesë përfshihen:

1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;

2. Mëngjeset  për të gjitha netët e qëndrimit;

3. Darka Speciale e Vitit të Ri, Pijetë përfshira, Muzikë live më 31 Dhjetor.


 Nisje më 31 Dhjetor


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Vakte sipas Hoteleve për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri, Pije të përfshira sipas Hoteleve, Muzikë live më 31 Dhjetor.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Opsionale: Transporti Vajtje - Ardhje dhe Tur €30.
.
Viti i Ri në Shkup dhe Tetovë, 3 Ditë €109

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Viti i Ri

nga 31/12/2019 në 02/01/2020                                                                                                      Tarifa  »

Hotel Mercure 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur )                                                                 € 109.00

Hotel Marriott 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur )                                                                  € 239.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.

tetovo
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.