Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Plazh Allinclusive  4 dite  ose   5  dite

Greqi


Destinacioni mund të jetë:

Korfuz ,   Halkidiki , Parga - Preveza, ose  Riviera Olimpike.


PLAZH, 4 Ditë  nga 109 euro

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në destinacion nëpërmjet Kufirit me Greqinë me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Destinacion. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


Nisje Cdo te  marte


PLAZH, 5 Ditë nga 129  euro.

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në destinacion nëpërmjet Kufirit me Greqinë me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja ,Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


Nisje Cdo te Premte


Kujdes: Destinacionin dhe Emrin e hotelit e mësoni një ditë para ditës së Nisjes.
Hoteli i Juaj do të jetë një nga Hotelet e poshtëshënuar:


Hotel Surprizë 2*
- Telemachos 2* Superior - Korfuz
- Calypso Siviri 2*Superiror - Halkidiki

- Kassandra Bay 2*Superior - Halkidiki

- Niko 2*Superior - Parga - Preveza
- Platon Beach 2* Superior - Riviera Olimpike


Hotel Surprizë 3*
- Corfu Belvedere 3* - Korfuz
- Messonghi Beach 3* Superior - Korfuz
- Posedion 3* - Parga Preveza

Hotel Surprizë 4*
- Kriopigi Beach 4* - Halkidiki
- Olympus Thea 4* - Riviera OlimpikeMe Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive ose  Allinclusive  Light në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë
.

All Inclusive Surprizë, 4 dite    ,  5  Ditë   dhe 8  Dite

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet per  person

» Verë - 4 Ditë I

nga 27/08/2019 në 30/08/2019                                                                              Tarifa  »

Hotel Surprizë 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 109.00

Hotel Surprizë 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 149.00

Hotel Surprizë 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 159.00

» Verë - 5 Ditë I

nga 23/08/2019 në 27/08/2019                                                                              Tarifa  »

Hotel Surprizë 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 129.00

Hotel Surprizë 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 199.00

Hotel Surprizë 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 219.00

» Verë - 8 Ditë I

nga 23/08/2019 në 3008/2019                                                                              Tarifa  »

Hotel Surprizë 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 229.00

Hotel Surprizë 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 339.00

Hotel Surprizë 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 369.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
Poseidon beach prevesa
.