Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri   ne   STRUGE  , 2 dite  fillon nga  49  € , Nisja 31 Dhjetor

Maqedoni

Viti i Ri në Srugë:
Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri

=========================

- Hotel Beograd 3* - 1 natë €49 dhe 2 netë €89.
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 1 natë ose 2 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Pije të përfshira pa Limit) dhe 1 Janar (Pije të përfshira pa Limit);
4. Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar.


- Hotel Ambient 3*S - 1 natë €54 dhe 2 netë €95.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 1 natë ose 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe 1 Janar (Pije Jo Alkoolike të përfshira);
Muzikë live. Lojra të Ndryshme shperblyese


- Hotel Mirage 4* - 2 netë €145.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Pije të përfshira pa Limit) dhe 1 Janar (Pije të përfshira pa Limit);
4. Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar.


- Hotel Drim 4* - 2 netë €145.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Drekë më 1 Janar
4. Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Pije të përfshira pa Limit) dhe 1 Janar (Pije të përfshira pa Limit);
5. Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar.


- Hotel Izgrev 5* - 2 netë €159.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Pije të përfshira pa Limit) dhe 1 Janar (Pije të përfshira pa Limit);
4. Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar me Orkestër, DJ, dhe Muzikë live..
5. Përdorimi falas i Pishinës së Brendshme dhe SPA
SUPEROFERTE: Zbritje €10 për person të Rritur për Rezervime deri më 29 Nëntor për Hotel Izgrev.


Kujdes, Vetëm Hotel Ambient dhe Beograd shiten për 1 natë.

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual.

Shtesa për Transportin Vajtje Ardhje €20

.

Viti i Ri  2019  në Strugë - maqedoni
 
 
Çmimet e dhomave
 Viti i Ri  1 nate
nga 31/12/2019 në 01/01/2020
 Tarifa
 Hotel Ambiente 3*S - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                         .
  € 55.00
 Hotel Beograd 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

 Hotel Mirage  4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
 € 49.00

 € 145.00
Hotel Drim   4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel Izgrev 5* - Dh.Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
                   .
  € 145.00

  € 159.00
 Çmimet e dhomave
 Viti i Ri 2  nete
 nga 31/12/2019 në 02/01/2020
Tarifa
 Hotel Ambiente 3*S - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

 Hotel Beograd 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
€ 94.00

€ 89.00
 Hotel Mirage 4 - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel Arber 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                    .
€ 145.00

€ 145.00
Hotel Izgrev 5* - Dh. Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
 
€ 159.00
.
struge
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.