Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Struge   dhe  Oher  , 2 dite  fillon nga  39  €
Vizitohen: Struge - Oher - Shen Naum

Data e Udhetimit:
 • ►  26 - 27 Tetor
 • ► 2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 28-29 , 29-30 ,
 • 30 Nentor - 1 Dhjetor

 • Hotel Diplomat - €39
 • Hotel Mirage - €49
Programi:

►Dita e pare: Ora 06:00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel ne Struge. Pasditja e lire. Darka ne hotel. Mbremje Festive me Muzike.

►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel rreth ores 09:00 nisemi drejt Shen Naumit. Vizite ne: Muzeun ne Uje dhe Shen Naum.Me pas ndalese Tushemisht dhe ne Drilon (ku ju sugjerojme dreken). Nisja per Tirane.

Fundi i sherbimit tone.


€39
Ne cmim perfshihet
 • *Akomodimi ne hotel
 • *Mengjesi + Darka
 • *Transportin ne Struge – Oher – Shen Naum – Drilon
 • *Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit .
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *

 • Shenim

   #Politikat e Femijeve

  • 0-2.99 vjec jane falas;
  • 3-11.99 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton  50% Ulje .
  • Mbi 12 vjec paguan si i rritur.
  • Nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.

  #SHENIM

  ► Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar  .
  ► Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
  ► Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

  .
  .
  Struge-oher
   
   
  Çmimet e dhomave
   Struge-Oher
   Çdo te   te Shtune - 2  dite       
   
   Hotel Diplomat 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  .
     € 39
   Mirage 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur )
  .
   € 49
   Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
   
   

  .

  struge
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .